Ploty Bevez a vaše skúsenosti

ahojte ideme stavat plot,poradte aky mate z coho popropade kontakty ceny,mate niekto bevez dakujem
Odpovedať
sú to ploty z Poľska, v cesku sa iba urobí objednávka....
Odpovedať
ale tak nie všetko z Poľska znamená že je to zároveň aj nekvalitné. Ja tam nakupujem materiál pravidelne keď niečo prerábam alebo rekonštruujem a zatiaľ som ešte nemal žiadne problémy s tým, žeby to čo som kupoval bolo nekvalitne. Pokiaľ je to lacnejšie tak možno ja výhodnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak je Poľská špina schopná predávať cestársku soľ,ako kuchynskú ,tak čo sú schopný zabaliť spolu s omietkou do vrecka?.Všetky materiály podiehajú a sa vyrábajú podľa nejakých noriem a pravidiel.V PL nie, tam nejestvuje žiadna kontrola.Prečo asi sa vyrábajú všetky potraviny v PL.Pretože tam nieje kontrola.To samé je u stavebných materiálov.V Cemente sa kotroluje obsah Chrómu a ktovie čo všetko.V Tehlách obsah Radónu,solí ,ktoré znižujú penvosť tehly.Nieje žiadnym tajomstvom ,že sa melú do cementov staré pneumatiky,vyradené lieky odpadky chemických tovární.Skús robiť s PL cementom bez gumenných rukavíc a budeš ich mať do kosti vyžrané. :-( Z PL je výrobňa odpadkov.Človek si postaví dom aby v ňom kľudne žil a nie aby celý život vdychoval svinstvo, ktoré niekto primiešal do stavebných materiálov.
Odpovedať
antonmesaros presne takto je to s poľskými výrobkami, ale najhoršie na tom je to, že už podobné výrobky začínajú vyrábať aj naši výrobcovia.....Poľské nekvalitné výrobky kupujú iba nevzdelanci a hlupací, ktorí sa pozerajú iba na cenu.....skúpi dvakrát kúpi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?