Plotové dielce z Hornbachu

Profilova fotka
Staviame plot a zvazujeme, ci pouzit plotove dielce z Hornbachu/Baumachu, ktore su znacne lacnejsie, ako inde. Citala som, ze ich treba okamzite natriet zakladnym naterom+vrchnou frabou. Zaujima ma, ci takto osetrene vydrzia nejaky ten rok, alebo je to uplne zbytocna investicia. Peniazi mometalne nemame vobec nazvys, plot vsak velmi potrebujeme (seru nam psi pred vchod a aj cudzi ludia sa bezne prechadzaju po nasom pozemku). Tieto dielce by boli iba z prednej strany zasadene do tvranic (prebloc), zo zvysnych 3 stran budeme mat pletivo na stlpikoch.
Odpovedať
@simsalabim ved kup, my sme tak vyriesili plot od neprijemnych susedov. a pripevnili o oklasice ocelove stlpiky zabetovnovane do zeme. raz sme ich natreli farbou - nejakym lakom a mame ich teraz rok a nic sa nezmenilo. diel 1,8 x 1,8m ta vide cca 10 Eur. Je to stale lacnejsie ako murovany zo zalievacich dielcov a ked to potrebujete narychlo tak zatial postaci a po case ked budu peniaze na taky plot aky by ste tam naozaj chceli mat to mozte vymenit.
Odpovedať
Profilova fotka
@borderka dik za odpoved. Mate tie kovove plotove dielce? Zabudla som to v otazke totiz napisat, ze chceme kovove (nie drevo)... su z Hornbachu ci z Baumaxu?
Odpovedať
@simsalabim jaaaaj.. no my mame tie take drevene, take tie obycajne. a boli z Baumaxu.
Odpovedať
Profilova fotka
@borderka dakujem, nam by sa tam hodili skor tie kovane...nemate niekto s nim skusenosti???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?