Plot z pletiva

Chceme stavať plot z pletiva. Vychádza to 25 ks stĺpik 230 cm, 11 ks vzpera, spolu PVC pletivo 70 m s výškou 180 cm. Máme cenovú ponuku na 417 eur (vrátane tých drobností ako šponovací drôt, napínak a pod.). Kto máte skúsenosti, prosím, posúďte tú cenu, prípadne dajte tip na nejakého dodávateľa. Vďaka.
Odpovedať
Ak mi pošleš svoju adresu, pošlem ti našu cenovú ponuku a môžeš porovnať. Vybrali sme najlacnejšiu ponuku z 5 dodávateľov.
Odpovedať
aky hruby drot na pletive, ake hrube stlpiky atd.... porovnavajte rovnake veci ludia
Odpovedať
@cubicomp Upresním: stĺpik priemer 38 mm, pletivo klasik pvc, oko 6x6 cm. Toť vsjo, čo mám na ponuke napísané, ale žiadne špeciálne materiály sme nepožadavali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Super cena!!!Lacnejšie sa nedá
Odpovedať
@oliverka Porovnajte cenu poplastovaneho pletiva a cenu pozinkovaneho pletiva bez PVC. Osobne by som nesiel do poplastovaneho, nakolko tam byva mensi priemer drotu. Aj tu na fore je viacero ludi ktori Vam povedia ze nikdy viac poplastovane pletivo, lebo im to pes rozhryzol. Inak cena plotu na uvedenu dlzku je aj podla mna dobra.
Odpovedať
ma niekto ponuku na plot okolo 100m +podhrabova doska +praca realizacia v okr komarno
Odpovedať
Dali sme si postaviť plot z pletiva, múrik má 30 cm nad terénom. Okamžite po dokončení nám ho začali susedovi psi rozpletať. Jedno miesto sme zatarasili, rozpletajú na druhom mieste. Doteraz tam bol 20 ročný spadnutý plot a psy tam asi boli zvyknutí chodiť. Asi si neodvyknú sami od seba... Prosím o radu, ako zabrániť psom aby rozpletali pletivo. Je nám ľúto pozerať sa na úplne nový plot, ktorý bude takto za pol roka vyzerať ako ten pôvodný :( Dá sa ešte niečo spraviť, aby tento nový plot neboli vyhodené peniaze? Pomôže nejako ostnaný drôt? Ako ho tam nainštalovať aby susedov pes pochopil, že to nemá cenu skúšať? Napadli nás len kari rohože, ale po celej dĺžke plota sú to zasa peniaze navyše a bude to vyzerať s prepáčením zasa ako "v osade"... :(
Odpovedať
Profilova fotka
@reniii oznamit susedovi ze je zodpovedny za svojich psov a ziadat napravu. Ak nepomoze ziadat nahradu. Najskor staznost na obecny urad, ... Poskodzovanie cudzej veci je trestne.
Odpovedať
@reniii nám to robila naša vlastná sučka, rozpletala a utekala. Potom som dal tieniacu sieť a už sa k tomu nedostala, zatiaľ to tri roky funguje, nie je to najlacnejšie ale predsa.
Odpovedať
Jankazb - to by bolo až krajné riešenie. Plot je oficiálne suseda, ale on by žiadny určite nepostavil v najbližších rokoch, museli sme si ho postaviť my, aby sme vôbec nejaký mali a mohli pozemok využívať. Psy sú na pozemku, ktorý majiteľka nevyužíva, teda ich nemá pod kontrolou. Síce sa vždy hlboko ospravedlňuje, ale to nám nepomôže, preto hľadáme riešenie. Pozemok je veľmi pekný, vo výbornej lokalite, ostatní susedia zlatí a ústretoví, pomôžu ako môžu. Len táto jedna "strana" je problémová a chceme si s tým poradiť najlepšie bez konfliktov. Môžeme ju prípadne požiadať, aby tie kari rohože zaplatila ona, keď celý plot sme platili my. A dala by ich zo svojej strany, možno budú menej špatiť... Fuhrich - tieniacu sieť som už na našej ulici videla ako jeden z neúspešných pokusov - úplne rozšklbanú na franforce. Psy ju zúrivo roztrhali na nitky...to by asi nezabralo... My tam plánujeme dať na jar keď sa tam začneme viac zdržovať našu fenku vlčiaka, to chce niečo pevnejšie ako sieť. Jeden je labrador a druhý husky, myslím, že pre nich bude fenka atraktívna - ďalší dôvod ničiť plot...
Odpovedať
Profilova fotka
@reniii tak toto bez konfliktov nevyriesis, ale drzim palce. Dalsi problem nastane s vasou fenkou. Milujem psov, sama mam dvoch ale ak by mi nejaky pes nicil majetok alebo ohrozoval niekoho riesim razantne. Ak je suseda nielen mila ale i rozumna toto musi riesit.
Odpovedať
dobry dne chcel by som sa vas opytat chcme robiť oplotenie s betovvovými tvarnicami jednu radu a nato bud plot 1,8 m alebo kari rohož 2m 0,4 čo mi poradite na dlžku 40m.Dakujem čo sa viacej oplati je to na chatu dakujem ..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@rebelix Prosím cenovú ponuku, potrebujem súrne - a nie veľmi draho plot o dĺžke 140m. Koľko by vyšlo pri optimálnej kombinácii kvality a ceny? Vďaka. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?