Plot z betónových tehál

chcem sa opytat chceme plot z betonovych tehal,vyzera to dobře,asi tam sa nedavaju roxory,ze |? a este jako sa do nich upevnuje branka ci posuvna brana ? je tam niaky problém? s osadenim ? dik za pripopmienky a nazory
Odpovedať
Pokial mas na mysli tvarnice, ktore sa zalievaju betonom, tak tam sa roxory pouzivaju, minimalne nazvislo. S osadenim branky nie je problem, bud sa vynechaju v sparach pasoviny, alebo sa panty navrtaju do hotoveho murika. Posuvna brana sa montuje za plot, na plote su iba dorazy, pripadne zamok.
Odpovedať
betonove tehly su není tvarnice,ale dik za info aj tak,mam na mysli ,vyzera to jako tehla ale je to imitacka,myslim ze semrelok ci ta druha velka maju to jako plotovky graniko alebo tak sa to vola, nemá to diery v sebe na roxory,su plne, chcem ich ukládat na lezato,aby to bolo jako z tehal... tak nas napadlo-neviem to najst ,jako spevnit taky plot.
Odpovedať
Profilova fotka
@mamakaja Roxory sa do takéhoto muriva nedávajú ,ale môžu sa dať.Nieje to zakázané.Brána sa do takýto plotov väčšinou uchytáva na hmoždinky.
Odpovedať
diiky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?