Oplotenie pozemku a výška pletiva

Chcem sa spytat aku davate vysku pletiva na oplotenie pozemku?Na 600m potrebujeme 100m s tym ze s jednej strany bude branka a vchod.Popripade mi neviete poradit s ktorym pletivom mate skusenosti?dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanuska3105 Na 600m potrebujeme 100m, asi nerozumiem dobre otazke :D a vysku pletiva ti urcuje stavebny urad pod kt. patrite.. dokonca ak budete chciet murovat murik pod pletivovy plot (nie podhrabovky) tak potrebujete uz stavebne povolenie. u nas je napriklad 180cm vyska nad urovnou 0, co je v nasom pripade stred cesty
Odpovedať
@stanuska3105 @andyfoto predpokladám že myslela 600 m2, vtedy to vychádza 100 m dĺžky pletiva. A nemyslím že SÚ ti určuje výšku pletiva, každopádne musíš ohlásiť uskutočnenie drobnej stavby ku ktorému priložíš nákres ako by to malo v reáli vyzerať.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin85 no ja myslim ze urcuje :) kedze to mame v stavebnom povoleni :)
Odpovedať
@andyfoto záleží od stavebného úradu, pri drobných stavbách ti stačí ohlásenie a ak ho SÚ neakceptuje vyzve stavebníka aby požiadal o stavebné povolenie.
Odpovedať
@andyfoto to znamena, ze ak nechcem plot tak ho musim mat, kedze SU tak urcil??? SU urci maximalnu vysku oplotenia (ci uz pletivo, beton ...) od nivelety cesty.
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix kde som napisal ze ho musis mat kedze urci SU? pisem ze urcuje max.vysku plotu, urcuje aky plot moze byt, z akeho materialu a z ktorej strany robi ktory sused... nikde som nepisal ze ti to SU nariaduje :D
Odpovedať
@andyfoto praveze nepises o max. vyske,,,"vysku pletiva ti urcuje stavebny urad..." citat z Tvojho prveho prispevku,,,co nie je celkom pravda, lebo on urci max. (tak ako pises v reakcii na mna), no a max. je predsa interval od 0 po xyz...to na doplnenie
Odpovedať
Profilova fotka
@pemix kazdy clovek rozmunny vzpriameny :D si domysli ze sa jedna o max. vysku o ktorej pisala prispievatelka v uvode, chcela vediet vysku.. tak som aj reagoval ze tu vysku jej urci SU. :) cize max. vysku kt. nesmie prekrocit :)
Odpovedať
@andyfoto a prečo potom dnes vidieť i 3m vysoké ploty, ktoré vypadajú ako čínsky múr,či hradba okolo hradu
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu vyssie mas odpovede... stavebny urad dava povolenie k max. vyske plotu... to je aj odpoved znova :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?