Nekvalitné štiepané tvárnice od firmy PREMAC

Strechári, chcel by som vás upozorniť na nekvalitné štiepané tvárnice z firmy Premac. Dal som si spraviť plot, ktorý keď som videl, som nechcel veriť, že je montovaný z tých istých tvárnic od tej istej firmy. Po písomnej reklamácii tvárnic mi prišlo vyjadrenie, že takéto farebné odchýlky neuznávajú ako reklamáciu. Myslíte, že je takáto obrovská farebná odchýlka normálna a je jednanie firmy Premac seriózne?
Odpovedať
@usko75 bud rad ze ti dali tie ine na kraje, este sa pekne snazili to dake kulturne dizajnersky spracovat. Zial ina varka ina farba, tazko dodrzat odtien vsade na ja dlazbach pisu ze to mas kombinovat z viacerych paliet. Keby si videl moju dlazbu by si plakal ake su rozdiely.
Odpovedať
Mne to pride nie ako farebna odchylka,ale ako dva uplne odlisne typy kamenov..
Odpovedať
@miro1984 Presne ide o to, že to nie je farebná odchýlka, ale úplne odlišné typy kameňov. Napísali mi, že sa časom farebná odchýlka zrovná :) :) :)
Odpovedať
@sysell okraje dali ine, lebo to sa lisili 1/4 a 3/4 tvarnice od celych... ty si mal tiez od firmy Premac?
Odpovedať
@usko75 ale vsak to robia z jedneho kamena a len menia farby, iva varka iny pomer kamenov, je to asi len o farbe, trocha sklesluje vzor nakolko v bledom tie kamene znaikaju a v tmavom ich zas viac vidno. Coto chces rozbijat? ser na to za mesiac ta to prejde za rok po tom ani pes nestekne. Nie ja som mal dlazbu chyz bet.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?