Natieranie betonoveho plotu

Ahojte, mame betonovy plot a chceli by sme ho natriet, tak aby posobil 3D dojmom. Neviete mi poradit niekoho kto vam to natieral? Alebo ak ste si to robili sami, ako na to? Dakujem za kazdu radu :-)
Odpovedať
@macka10 daj sem foto fakt ma zaujima o com hovoris...
Odpovedať
@sysell mám betónový plot, ktorý pôsobí 3D dojmom. Nikto ho nenatieral, ale to bude tým že ten plot je 3D. :-)
Odpovedať
@stastnyjim fakt uzitocny komentar. Ti ktori nemaju ani sajnu by sa nemali vyjadrovat. Je vidiet, ze si vobec nepochopil o com pisem. Treba si trosku pochodit predajne :-)
Odpovedať
@sysell o tomto hovorim http://www.modrastrecha.sk/blog/marus...
Odpovedať
@macka10 Nechem byt blbi ale to neni nater ale normalne betonovy obklad, nalepili to na ten betonovy plot. Je to velmi drahe a pracne riesnie.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam pocit ze to je obklad a nie malba.
Odpovedať
@sysell @majsterslovenska vobec to nieje obklad. Pozrite sa toto je ten plot este pred naterom http://www.modrastrecha.sk/blog/marus... , je to betonovy plot natrety, presne v takomto stadiu ho mame aj my a hladame niekoho na nater. Inak autorka tychto albumov to tam aj pise. Robia ich napriklad Luna ploty Malzenice, veeeeelmi pekneee. Na predajni to vidiet nazivo. Treba si to pochodit. Je to nadherny plot a nie az tak drahy.
Odpovedať
@macka10 Hmm tak to je riadna prplacka, z bliska to asi nebude dokonale ale asi lespie ako siva. Tak zajdi na predajnu a spytaj sa cim to natieraju, mozno je to kasicka farba, alebo to robia mozno sprejmi, resp. malou pistolou ako airbrush.
Odpovedať
@macka10 odkial mas, ze sa to u maruskatt natieralo, ved pise, ze to je kamen, Montana copper. http://www.modrastrecha.sk/blog/marus...
Odpovedať
@macka10 ten betonovy plot bol aj pred malovanim plasticky, takze to 3d nie je len imitacia namalovanim. Sikovne malovanie to zvyraznilo, tmave v skarach a svetle na plochach. Takze musis mat tiez taky plot - betonova imitacia kamena. A je to osklive a v podstate blbost ako kazda nahrazka ;)
Odpovedať
@stowasser hovori o kameni na stlpoch nie na plote :-) Citaj pozorne :-) @leandrian mam presne taky isty plot a natrete to vyzera naaaadherne, je to krasne, na predajni to mali velmi pekne spravene. Kazdemu sa paci nieco ine. A pre nas to bolo financne vhodne riesenie nakolko mame 60m plotu. Ale inak som sa nepytala ci sa to niekomu paci, alebo nie. Boze ludia vobec ste mi nepomohli takymito komentarmi :-)
Odpovedať
@macka10 Ved napis jej kto jej to robil..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@macka10 financne si viem predstavit vhodnejsie riesenie :) Okrem toho neverim v trvacnist ajejklvek farby na tom plote. To malovanie si predstavujem napr. tak, ze sa pouziju 3 farby. Tmava aby zvyraznila tiene, stredny ton a svetla. Vzajomnym vpijanim pri malovani za vlhka farba do farby, pripadne vymyvanim, stieranim hadrickou vrchnu vrstvu stredneho tonu pod ktorou je svetla a pod. Inspiracie urcite vygooglite, ak ste sikovny a trufate si tak sa to zvladnut. Mozno z toho vznikne nieco zaujimave ;) Tomze sa vam to paci je v poriadku, je to kazdeho vec...skoda ze sa na to musia ostatni pozerat :P Ja tieto ploty povazujem za jedny z najhorsich moznosti.
Odpovedať
@macka10 ty srandujes! :) "A plot je skladačka, teraz je trocha zaprášený, ked manžel rezal kamen, ale inak je taký podobný, len trocha viac reznutý čiernou."
Odpovedať
@macka10 nie uplne to iste ale inspiracia: http://www.doityourself.com/stry/ston... 60m by sa mi fakt nechcelo :))
Odpovedať
@stowasser boze moj, nesrandujem, skladacka znamena, ze je zlozeny z betonovych dielcov :-) . Zapraseny je, lebo rezal kamen na stlpy na terase, ver mi :-) Ak neveris, chod pozriet do Malzenic - luna ploty.sk - je to tam krasne vidiet. Inak mame doma preeeesne taky isty, tak asi viem ako sme ho robili :-) Chcela som len poradit ohladne nateru. Plot uz stoji, neries prosim ta postup akym bol stavany ked o tom nemas ani len ponatia. Podla mna by si sa k teme vobec nemal vyjadrovat, ked netusis o co ide.
Odpovedať
@sysell nooo, ja viem kto jej to robil. len my sme si to robili sami, lebo cez firmu luna to vyslo ovela drahsie. A oni maju aj svojho firemneho natieraca, ktory samozrejme nam to nieje ochotny natriet, kedze sme si to od nich nedali cele spravit. Tak skusame najst niekoho ineho.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@macka10 ja som sa chcela spýtať, či ste aj niekoho našli na ten nater, alebo zistili kde predavaju na to farbu, a aka je technika
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj Macka10, aktuálne sa pohrával s myšlienkou natriet nás betónový plot a tiež zamyslam, že by sme svojpomocne ale mám z toho obavy či by sme to s tou omietkovou farbou dokázali tak pekne vytienovat. Chcem sa spýtať či ste sa do toho natierania pustili svojpomocne (ak áno potrebovala by som poradiť postup). Ďakujem
Odpovedať
Ahojte riesime taktiez podobny problem. Objednali sme plot ktory sme videli na predajni v malzeniciach - BOH. V tej nemelirovej farbe je to nie moc pekne. Ale za namalovanie meliru chcu skoro rovnaku cenu ako za plot. Snazil som sa zistit ako to robia ale neviem to nikde vypatrat. Zistili ste daco ako to maluju? Myslim ze tie cierne casti farbia stetcom, lebo vraveli ze take natretie 20m je robota na cely den. Za 20 metrov jednostranne natretie chceli 700 eur. viete mi poradit?
Odpovedať
@timravy Macka10 asi necitala tvoj komentar, but pred meno uzivatela napis @ alebo rovno klikni na "odpovedz" @macka10
Odpovedať
@ultrarecall pri zakladatelke temy to pisat nemusi, bude informovana o kazdej sprave v tomto vlakne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Našli ste niekoho na natieranie prosím?vdaka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@macka10 prosim vas natierali ste nakoniec ten plot?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?