Mam strasne hrdzavy plot a nechce sa mi ho cistit manualne al. vrtackou ( s brus. paierom). Poradte!

Mam strasne hrdzavy plot a nechce sa mi ho cistit manualne al. vrtackou ( s brus. paierom). PLot je zostaveny s kovovych trojhranych stlpcekov, ze aj ked ho brisim bru. kotucom, tak to potom musim rucne dorobit, lebo sa nedostanem do spar.
Odpovedať
sú drôtené kotúče na vŕtačku - vrkočové, tanierové vrkočové. Treba vybrať správny, aby si sa dostala, kde potrebuješ.
Odpovedať
@nikolajka2 mne sa to tiež nechcelo čistiť a natierať a dal som na celý plot tieniacu sieť zelenú, nevidieť tak hrdzu
Odpovedať
osobne to nemam odskusane ale podla odporucani, staci to natriet ALKYTONOM a hotovo, bez problemov chyta aj na hrdzu a dost dobre kryje...myslim ze v dvoch vrstvach to musi ist ak to aplikujes na hrdzu, pohladaj na nete...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
no keby som ho mal čistiť od hrdze a natierať tak ho rovno vyhodím a dám nový poplastovaný, jeden som tak vyhodil, dúfam že ma prežije
Odpovedať
kov je kov a umela hmota je umela hmota,to je zaver co,,??? INAK skor by som sa zamyslela nad tym co je narocnejsie na udrzbu kov ci drevo?
Odpovedať
@nikolajka2 Ahoj, nebrus to :) V ktorom kolkvek obchode z farbami ti poriadia taku, ktora ide aj na hrdzu. Natieral som tiez hodne hrdzavy plot na chalupe 3 roky dozadu a plot vyzera ako novy.
Odpovedať
Ak chces len zakryt hrdzu tak mozes aplikovat tieniacu textiliu alebo kupit spomenuty alkyton a premalovat to. Ak to chces urobit tak ako sa to ma tak hrdza by mala ist dole. Ked sa nechces vela narobit a mas poblizku strojarsku firmu, tak to daj opieskovat.
Odpovedať
@floydian - ahoj, a tiez si pouzil Alkyton? inak som pozerala , je dost drahy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?