Ktoru stranu plotu von/dnu?

Poradte, ktoru stranu plotu dat zvnutra? Ten vlnity ci hladky?
Odpovedať
Za mna urcite ovela krajsie posobi vlnity. Najlepsie by bolo keby je taky aj zvnutra a aj zvonku:). Ak teda len jedna strana je taka, tak asi zvonku, kedze to ludia uvidia ako prve a vnutri okolo toho muru mozno budete mat poukladane rozne veci, kriky, stromy...
Odpovedať
vzor daj z vonkajšiej strany a hladký v dvore my tiež máme vzor z vonku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež chceme takýto plot a jednostranný S tým že do ulice dáme krajšiu stranu a vnútri tú hladkú obyčajnú Aj tak tam posadíme kvety kríky stromy a pod. Tak vnútri stačí podľa mňa obyčajná strana
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som tu krajsiu (vlnitu) stranu dal zvonku nech to lepsie vyzera... Zvnutra si tam mozete nasadit volaco nech je to krajsie..
Odpovedať
Profilova fotka
pripadne obojstrannu :-) a uz som videla aj take, kde su striedave hladka, vzorova, hladka vzorova a druhy rad naopak vzorova, hladka, vzorova hladka. Celkom zaujimavo to vyzeralo z dialky, len zblizka ta hladka uz nie je taka pekna. Tiez chceme takyto plot, neviem sa tiez rozhodnut, ci obojstranny, alebo len z vonkajsej strany vzorovy. Zvnutra chceme tak ci tak nasadit tujky, podla rozdielu v cene sa asi rozhodneme :-)
Odpovedať
@henyka86 Záleží od situácie a toho, čo sa tebe páči. Ja mám zo strany, kde je vstup na pozemok - z ulice - obojstranne vzorovaný. To naľavo a za domom, kde je za plotom pole, je zo strany poľa hladký betón a zo strany pozemku je vzorovaný. Veď sa snáď nebudem pozerať na škaredý betón z terasy. :-| .
Odpovedať
Profilova fotka
@henyka86 vedľa nás v dedine majú na striedačku uložené ako šachovnicu jedna dnu a druhá von a vyzerá to pekne.
Odpovedať
prepacte mi moj nazor, ale plot z prefabrikatov vyzera strasne. Postavit si dom a pozerat sa na betonovu stenu, resp obohnat ho betonovym plotom mi pripada ako väznica, ved byvanie v akejkolvek bytovke posobi estetickejsie.. PS Urcite by som hladku stranu nedaval z vnutra, lebo na tu sa budete pozerat predsa vy.
Odpovedať
Ak uz takyto plot, tak by som asi investoval do obojstranneho alebo je tu moznost este taka, dat to na sachovnicu
Odpovedať
Profilova fotka
Vlnitu von... Najlepsie by ale bolo keby ste kupili obojstarnny nech to nejako vyzera aj zvnutra aj zvonku
Odpovedať
Vyuzijem temu “dizajnu” :) existuju nejake pohladove DT tvarnice v rozmere obycajnych DT? Napr 0,5x0,25x0,2m? Aby to vyzeralo krajsie ako tie obycajne betonove.
Odpovedať
@peter934 Však existujú murovacie plotové dielce s rôznymi dekormi. Či sú presne v rozmere DT neviem, možno niektoré áno. https://www.google.sk/search?q=plotov...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?