Kto robi plot?

Profilova fotka
Chcem sa spytat, nikdy som nebyval na dedine, teraz som tam kupil pozemok a riesim oplotenie ... je to rado zastavba a chcem sa spytat, neni to tak ze kazdy robi si plot iba po pravej ruke, alebo opacne? dakujem
Odpovedať
Plot si robí ten, kto ho potrebuje, vždy na svojom pozemku. Plot nie je "zákonom daný", ani nie je predpísané, že robíš pravý, alebo ľavý plot.
Odpovedať
Profilova fotka
ked dostanes stavebne povolenie, tam budes mat uvedene aky plot - material, aky je vsetok povoleny, do akej vysky a z ktorej strany je povolene urobit plot. A od hranice pozemku na tvoju stranu. Tak sme to mali my v SP, tak mala znama a aj mama v uplne inej dedine.... cize to co pise dedo758 ze nie je dane ktora strana mi pride zvlastne.
Odpovedať
u nás je to tak že keď stojím od ulice čelom k domu tak plot po ľavej ruke je náš.
Odpovedať
Profilova fotka
u nás po pravej
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež po ľavej,ale suseda si zmyslela dala preč svoj plot ,takže mi neostávalo nič iné,len dať plot aj z druhej strany
Odpovedať
my sme tiež robili celý dookola, lebo sused povedal, že sa nepotrebuje od nás deliť a z druhej strany nám zas tvrdili, že oni majú svoju časť od opačného suseda urobenú, čo už.len škoda peňazí, ale keď sme chceli súkromie. museli sme.
Odpovedať
Pred casom som to tiez riesil, stravil som hodiny na webe a mozem povedat ze iba jediny clanok, dokazal tuto problematiku efektivne zhrnut a ponuknut pohlad na plot z viacerych pohladov. Vid tu: http://www.enoviny.sk/?cid=34319
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?