Kto by nám postavil takýto plot?

Hladame firmu, ktora by nam postavila takyto plot (na obrazku). Mate niekto skusenosti, odporucania?
Odpovedať
Tiež rieším plot, a toto sa mi velmi páči len mám o tom málo informácii, takže by aj mna zaujímalo kto to robí a hlavne čo stojí taký plot.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@tinulincek my sme si to prave dali robit..nasli sme firmu ak chces, tak ti poslem kontakt do IP. Ideme to kombinovat s drevoplastom, tak tam cena trosku narastla.
Odpovedať
Profilova fotka
@susanta tak to by zajimalo i me, muzes mi prosim napsat cenu? Diky
Odpovedať
ked ta mozem poprosit posli aj mne kontakt do IP. dik
Odpovedať
@hhranolka @domingo7 napisala som vam do IP
Odpovedať
mozem ta poprosit aj ja o kontakt.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Poprosim kontakt do IP
Odpovedať
Dajte do gugla gabionovy plot a budete mat firiem za gabionovy kos...:-)
Odpovedať
Nadhera, tiez prosim kontakt
Odpovedať
Profilova fotka
my sa do toho chceme pustit na vlastne triko, uz mame cez firmu robeny gabionovy oporny mur a fakt to nie je nic zlozite. Viac ma trapi s akym drevom to striedat..drevoplast urcite nie - je to dost drahe a citala som ze sa casom dokaze od tepla nejak pokrutit. Tento rok tam asi miesto dreva dame len tu zelenu sietovinu a budeme pokracovat buduci rok. Treba nam este kopec euracov na vybudovanie zahrady ... Dufam ze na koci maja budeme mat vsetko hotovo ;-) Strasna optimistka so mna v poslednej dobe :-p Inak @susanta pre porovnanie prosim ta posli tu cenu do ip aj mne + kolko metrovy plot vam robili. Dik moc :-)
Odpovedať
@xane poslane @dudu82 poslane, dam potom vediet kolko ten drevoplast vydrzal :) ale kedze nas dreveny balkon treba po troch rokoch prerabat a to nehovorim o drevenych garazovych dverach, tak sme si povedali,ze horsie to uz snad nebude :) @chumo presne, treba to hladat ako gabionovy plot, my sme nechceli take tie klasicke z malych gabionov...preto nam to trosku trvalo pokial sme nasli vhodnu firmu.
Odpovedať
@susanta firma Allstones predajňa prírodného kameňa Bernolákovo www.allsstones.sk
Odpovedať
Článok sa načítava...
@drift506 Tá firma sa volá Kam-On sídli v Machulinciach a má viacej predajní po Slovensku a my sme jedna z nich
Odpovedať
@susanta Poprosim posli mi kontakt,dakujem
Odpovedať
@adush123 poslane
Odpovedať
tak vcera sme oficialne zacali...stary plot je fuc a novy v nedohladne, drzte palce :)
Odpovedať
Tak takýto podobný plot máme my, najskôr sme si ho chceli postaviť svojpomocne, ale dopadlo to biedne. Takvsme si najali firmu, čo sa tomu venuje už niekoľko rokov a mali sme to do dvoch týždňov všetko na kompletku. Aj s lacným kameňom, lebo čím to naplniť a ako zmnontovať je tiež zaujímavé. Som super spokojná. kúpili sme lacný plot, lacný kameň a práca bola rýchlo. To sa tak často nestáva...
Odpovedať
@belfi tak to ste mali stastie veru - my sme tak isto spokojny s pracou, momentalne hladame kamen este - asi najskor okruhliaky (kvoli cene) mate niekto tip v okoli LM? Este travertin by bol super ale 340 eur/tona mi pride ako vtip :-|
Odpovedať
ak je tu niekto z Vás z východu napíšte kontakt do IP aká firma Vám to robila....ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@belfi tak to sa tesim s vami, ze ste mali take stastie :) staviame dom, uzili sme si vselijakych majstrov ;) mohla by som ta poprosit o kontakt na tu firmu? aj fotka by potesila... aky dlhy mate plot? vdaka za info :)
Odpovedať
@monami1 , Náš plot je dlhý 52 m a je ešte priečne delený, takže dohromady bude mať cca 80 m, je v ňom zapasovaná aj brána a bránka. Viem, že táto firma to robí na kompletku, vyjde to lacnejšie akokupovať si od nich siete, zháňať kameň a pod. A propó!!! To som tiež doteraz nevedela, že kameň tam tiež nemôže ísť hocijaký, musí mať nízky obsah vápenca. My sme svojpomocne zháňali najskôr kameň, oninám ho zohnali za tretinovú cenu, to isté so sieťami. Monami1, pošli mail na remi.r@ azet.sk, zašlem kontakt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@belfi mozes mi prosim poslat kontakt na firmu co ti realizovala plot?Bola by fajn aj fotka,to by pomohlo.Vdaka!
Odpovedať
@domingo7 @monami1 Mám len telefonický kontakt, ale môžem odporučiť, lebo mám od nich plot i dlažbu: 0903239780
Odpovedať
@susanta prosim posles aj mne kontakt na firmu ? aj na gabion aj drevo dakujem
Odpovedať
@belfi ahoj prosim posles mi kontakt na firmu ktora vam robila vas plot ? dakujem
Odpovedať
@susanta @belfi Mohli by ste sem hodiť nejakú fotku a tiež aj cenu za dielo? Asi viacerých by to tu zaujímalo a nie je to proti pravidlám fóra :) Ďakujem
Odpovedať
@kovixxx Tak ja by som Vám tie fotky dala, ale sa musím spýtať realizátorov, lebo to majúna Facebooku, ktorý zhltne nekonečne veľa fotiek.......... počkajte , volám..............dobre,.... takže: https://www.facebook.com/jozef.chabro... to práce výlučne firmy, ktorú prehliadate, majú skutočne vášeň a zanietenie pre to, čo vytvárajú. Ceny sú vysoko ľudové a reálne.
Odpovedať
@sisiv Tak ja by som Vám tie fotky dala, ale sa musím spýtať realizátorov, lebo to majúna Facebooku, ktorý zhltne nekonečne veľa fotiek.......... počkajte , volám..............dobre,.... takže: https://www.facebook.com/jozef.chabro... to práce výlučne firmy, ktorú prehliadate, majú skutočne vášeň a zanietenie pre to, čo vytvárajú. Ceny sú vysoko ľudové a reálne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?