Hlinikova brana - zakazkova vyroba

Dobry den potreboval by som poradit spolahlivu firmu v ZA kraji, ktora vyraba brany/ploty z hlinika. Hladam hlavne firmu ktora ma dlhorocne skusenosti a dobre referencie so zakazkovou vyrobou. Dakujem vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
Alumix,max.spokojnosť...a dokonca su priamo v žiline
Odpovedať
robia aj zakazkovu vyrobu? Diky
Odpovedať
Profilova fotka
Jasne,bola som max.spokojna,dodržali cenu,termin montaže aj nasledny servis,trebalo príst nastaviť branicku a v pohode prišli.
Odpovedať
Profilova fotka
@aranea25 ja mozem odporucat firmu ELMAR http://www.ploty-elmar.sk/ploty-brany..., vyrobili podla môjho navrhu, doviezli namontovali. max. spokojnost. fotky mam v albume.
Odpovedať
@jozopan diky za info. volal som tam ale ked som im povedal co by som chcel tak povedali ze take nieco este nerobili a nepojdu do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@aranea25 to co si vymyslel , ze to nechcu robit ?
Odpovedať
@jozopan posuvnu branu ale kedze nieje priestor musi sa ta brana otvarat k stene domu takze sa musi v rohu domu zlomit.
Odpovedať
Profilova fotka
@aranea25 vyzera to dost komplikovane, sa im necudujem. ja som mal moznost aj otvaravej aj posuvnej a rozhodol som sa pre otvaravu.
Odpovedať
a nerozmyslali ste nad skladacou branou? Ja som tiez svojho casu riesil takyto problem.
Odpovedať
@maroz19 dal by som sa nahovorit, ale neviem kto by mi take nieco urobil. vies o niekom? Alebo ak by bol nejaky nakres to by mi stacilo mam firmu ktora mi to urobi. Zatial diky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@aranea25 ahoj, pozri si www vyrobcu komponentov FAC (www.facsrl.com) - mne momentalne nejde. Na stranke maju katalogy a tam maju bi-folding a teleskopicke brany. Sú teleskopické 2 a aj 3 kridlové. To by možno riešilo tvoj problem. Ale komponenty nie su hlinikove...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?