Dvojkrídlová brána 4m za 430 € ?

Profilova fotka
Zdravím, našiel som jeden inzerát, zaujímalo by mňa či to je fajn alebo to je blud: Predam typizovanu dvojkridlovu pozinkovanu branu v dvoch velkostiach dlž 4m a dlžka 3,5m ,vš 1,6m vo farbe matna čierna raal za 430eur. Vhodna pre montažny otvor 4,01 až 4,07m alebo 3.55m až 3.60m. Material-ocelove jakle 4x3cm.Hrubka 1,5mm-1MM.Priečnik 8x2cm Vaha dvojkridla 95kg. Čo myslíte?
Odpovedať
@danny888888 lacna typizovana brana s tenkych profilov, ak je to ozaj dobre pozinkovane a nastriekane nieco to vydrzi, mechanicky ziadna slava, ak by si chcel pohon trbe dorobit nejaky vystuz kde sa priskrutkuje..
Odpovedať
Kurnik, mna vysla 1 kridlovka dlzky 3,35 m na 700 EUR :-(
Odpovedať
Profilova fotka
No veď toto, že za tu cenu neviem či sa do toho oplatí ísť ... Pozeral som hliníkové brány a tie vychádzajú okolo 2 tis € a vyššie
Odpovedať
@jurkoboss mna 4m posuvna samonosna s malou branickou bez motora a bez vyplni 770€
Odpovedať
Ked to je dobre osetrene, tak je jedno ci je hrubka steny 1 ci 3mm. Pokial nemas vacsi budget chod do toho a dufaj ze to bude ok.
Odpovedať
Asi dost zalezi aj natom, kde chces branu pouzit...respektive, aky je provoz okolo. Ja byvam pri hlavnej ceste, kde chodia mesugeovia z krovinakami od jari do jesene strielaju kamienky, a v zime letia sutre a sol od aut, snezne pluhy mi hadzu sneh do dvora cez dvojmetrovy plot...takze tu by sa taka brana asi dlho neohriala a zozrala by ju sol hned prve vianoce. Ak byvas niekde mimo v ulicke kde prejdu dve auta denne a nikto ti ju neomlati, moze byt v pohode aj dlhsiu dobu, samozrejme ak je dobre pozinkovana a ma dobry nater
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?