Co je lacnejsia varainat?

zdravim, planujem postavit plot 18m dlhy a 1.8m vysoky.. jedna branka 1m siroka a garazova 2.5m siroka mam dve varianty.. prva je plny z klasickych DT20 tu ma odrazda cena naslednych uprav ako je lepidlo sietka omietka Druha varianta je DT30 ale iba 4 rady a zvysok do hora stlpikove DT30 stlpiky budu 1.5m od seba (preto u tejto vatianty 30 DT lebo na stlpikovy by bolo podla mna 20 malo..) tu mi klesnu naklady na omietku aj samotny plot len netusim ci sa to drevo oplasti po financnej stranke, islo by o klasicke hoblovane dosky nabite tesne k sebe natrete olejom - nemate skusenost ci cenovo budu tie 2 varianty vyrazne odskakovat od seba? vdaka
Odpovedať
@fotox3 ,,lacnejsia varainat" To písal Maďar?
Odpovedať
@fotox3 Dávať na plot DT30 je zbytočné. Klasické štiepané plotové tvárnice majú 19 - 20 cm a držia ploty aj vyššie, ako 1,8 m. A porovnávaš už detaily. Však si zrátaj spotrebu tvárnic pri plnom plote a pri tom tvojom kombinovanom a máš rozdiel. Alebo ten drevený nebudeš povrchovo upravovať? Tak či tak ťa taký plot vyjde na 3-6 tisíc € aj s bránkami. Vybágrovať základy, vyliať betńom, vymurovať plot, vyplniť betónom, výstuž,... Samotná cena DT je len zlomok ceny takého plota.
Odpovedať
@fotox3 lepidlo a sietka stoji nic, (18 -4) x1,8 x 2 = 50m2 to ta ani omietka nezruinuje. Drevo dake zelezo + rohovniky + omietanie aj bokov stlpikov asi moc lacnesjei nebude. @ruren tvoj prispevok je hodny idiota, tak sa pomylil a co? Polka ludi tu ma narecie a co to budem riesit?
Odpovedať
@sysell O tebe je všeobecne známe že sa po tebe niekedy ani nedá prečítať, tak sa ani nečudujem, že tvoja reakcia je ako od retardovaného blbca.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?