Cena za plot

Ahojte, partia troch chlapov od nas z okrajovej casti BA nam urobila ponuku cenovu na plot. Zadny plot mame a tak treba 26 m nalavo a 26 m napravo od domu - bude tam zaklad, potom 4 mozno 5 DT. Z tychto 52 m bude 10 m plny plot z DT do vysky asi 1,6m, zvysna cast budu plotove diely. Spredu bude plny plot vysoky tak, aby sa do neho zmestila elektroskrinka (1,2 m?) a bude tam samozrejme branka, je to cca 15 m (parkovanie je mimo oplotenia). Chlapci povedali, ze to je robota na 3 tyzdne a ze chcu iba za robotu 2800€. Predpokladam, ze ani zivnost nemaju. Ja teda neviem, ale mne sa ta cena zda hrozne vysoka - alebo som iba z lacneho kraja? O to skor, ze zaklady vybagruje bager, beton donesie domiesavac a to treba samozrejme zaplatit mimo tejto sumy. Je realne, aby sme si hlavne ten plot z bokov domu urobili sami (taki priemerne zrucni sme ? :D)
Odpovedať
Podla takto napisaneho prispevku vam tu nikto neporadi. V prvom rade nevieme co vsetko je v cene tych 2800€. Ja by som asi spocital m3 murovacky aby som sa nejako zorientoval...a ano - realne to je :)
Odpovedať
@realistanr je to iba ich praca, kazdy kus materialu musim objednat, nechat doviezt a zaplatit, takto to vychadza, ze bezny meter plota nas bude stat okolo 40€ (bez materialu)
Odpovedať
@peta_petruska Ake hrube su tie DTcka? Ja som platil za m2 20cm DT do vysky 2,3m 15Eur/m2, ale ceny sa pohybuju od 15-25/m2 pri tejto hrubke. Beton miesali v miesacke, nebolo to z betonarky.
Odpovedať
budu 20 cm hrube neviem, co urobit asi to fakt ideme robit sami, bude to sice trvat dlho, ale 2800€ zostane doma :) @supiiik
Odpovedať
@peta_petruska otazne je, ci nie je alternativa. Plot je drahy a skaredy. Ja by som svojpomocne nestaval, ale zvolil iny material.
Odpovedať
@peta_petruska ja som si priblizne taky plot postavil sam, ako itckar som to zvladol za cca 3 tyzdne casu a sam :) Vobec sa toho netreba bat, je to obycajne lego. Material (stiepane tvarnice,beton,zaklady,zelezo) ma vysiel +- tolko ako robota u teba, celkova dlzka 50 metrov.
Odpovedať
@peto99 aky iny?
Odpovedať
@kkristian fakt? a co tam potom chcu 3 tyzdne robit sami?
Odpovedať
@peto99 nechceme sa obmurovat plnym murom, ten kusok, co bude plny, chcu susedia a plotove diely mi pridu trochu krajsie ako obycajne pletivo a to tusim ani nie je antracitove...
Odpovedať
mi sme tiez tak dopadli,vsetko sme urobili svojpomoc. a skus zo srandy oslovit o ponuku nejaku firmu,vsetko na kluc,faktura DPH,poupratovat,proste prides domov a hla plot,tam sa mozno dostanes aj na desinku.no nekup to...
Odpovedať
@sonau :)) asi tak
Odpovedať
@peta_petruska netusim, susedov 20 metrovy spravili mozno za 4 dni cistej roboty myslim traja. Ale to su len stlpiky a vyplne :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?