Ahojte, začíname riešiť exteriér bungalovu a to konkrétne plot. Chceme dať trojstranne betónový plot 2m a predzahradku 1.75m.
Vyberáme si dodávateľa vrátane montáže a je toho na trhu veľmi veľa. Prosím poraďte skúsenosti s dodávateľom a približnú cenu za bm vrátane montáže koľko ste platili. Chceli by sme vzor bridlicu. Trojstranne jednostranný plot a predzahradka obojstranný.
Vďaka
@dominik_galaba Ze po lavej,pravej a zadnej strany pozemku bude plot iba z jednej strany vzor bridlica a napr.od susedov bude beton.A pred domom bude plot z oboch stran vzor bridlica.
@kuracinarez prvy krat to počujem, ale to je jedno, či je z oboch strán dizajn alebo len na jednej, cena by mala byť orientačne rovnaká, to nehrá rolu, kto si za to účtuje, je nenažratý 😄
vacsina dodavatelov takychto plotov ma na stranke cenu za bm s montazou takze sa da pekne vypocitat, treba podla lokality kvoli doprave, ta byva plus minus podla bm cca 100-200e
inak to vychadza tak ako maju napisane
Tak u nas okolo 60eurza bezny meter aj s dovozom aj s pracou.Teraz sice isli ceny hore ale tak snad do 100vky.Aj my sa chystame okolo 80m okolo celeho pozemku.
dostal som takuto brožúru, názov firmy nebudem uverejňovať. Ja som Nitra do 10km takže v NR by to bolo rovnako asi - 45€/bm tie prvé 4 varianty sú za túto cenu.
Dala som si vypracovat nezaveznu ponuku zo stranky Harshop a cena vysla na 80m dlzky a 2m vysky na sumu 3500eur,z toho 750eur bola cena za dopravu.A cenu prace maju 19eur za bm.
naklepsie je hladat co najblizsie v okoli, kedze uz len samotna doprava nie je najlacnejsia. no samotny plot ako som tak pozeral sa pohybuje v priblizne rovnakych cenach
Dali sme si robiť plot od Titany.sk a neodporúčam, už mesiac stojí nedokončený, je tam niekoľko prasknutych platní a majiteľ nedvíha telefón a nereaguje na sms.
@dominik_galaba
Dobrý deň, neviem, aké ceny sú teraz, ale ak môžem, poprosím tiež kontakt na firmu, čo robila plot 2 m výšku za 45 €/m nakomplet. Ďakujem.