Betónové ploty - ste spokojní?

Profilova fotka
Potrebujem poradiť... ako ste spokojný s betónovými plotmi? Odkiaľ ste kupovali a koľko vás vyšiel 1m/diel?
Odpovedať
1
2
12
Táto téma tu už bola myslím 4x minimálne a vopred tvrdím že je odsúdená na neúspech. Totiž do do 24 hodín tu bude 4-5 nových avatarov vytvorených istým predajcom a nastane niečo vo forme "vymetačov diabla" :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Aj mna by to zaujimalo, najmä v okoli BA.
Odpovedať
@zamotek som zvedavý ako sa budú volať teraz :-D
Odpovedať
my máme doma betónový plot od firmy Lukabeton... a sme nadmieru spokojní, je to rýchle a celkom vkusné, ešte to plánujeme natrieť fasádnou farbou... a okrem toho vyjdu lacnejšie ako keby máme murovať... :-) @leila13
Odpovedať
Zdravim, prednedavnom sme kupili plot od fi Lukabeton. Dlho som hladala na nete, porovnavala ponuky a nakoniec zvitazila tato firma. Hlavne dovody - po prestudovani stranky , vsetkych certifikatov a povoleni to skutocne vyzeralo, ze plot bude kvalitny, pevny , s dlhou zivotnostou a samozrejme aj pekne vyzerajuci. Plot nam dosiel do tyzdna od objednania, pomohli nam aj so zabezpecenim dopravy na vychod. Montovala nam ho firma, ktora ma s montazou skusenosti a montovala ploty presne od tejto firmy - co je tiez velmi dolezite, lebo ak je plot kvalitny a nedostatocne dobre ho ukotvia a zabetonuju - vsetko by sa tym znehodnotilo. Vysledok - nadmierna spokojnost, ako s kvalitou plota tak aj s montazou. Plot vyzera nadherne - dizajnovo, stylovo, je fakt hladky - ziadne nerovnosti, pory a pod - ako u polskych plotov. Velmi premyslene je aj zhotovenie stlpikov - skladaju sa z dvoch dielov a vyzera to velmi pekne. Co dodat - zaplatila som kvalitu, kvalitu som dostala, pochvalila mi ho zahradna architektka a uz bolo par ludi sa pytat kde sme ho kupili :-) Skutocne vidiet velky rozdiel medzi tymto a podobnymi plotmi. Takze na zaver - ked sme stavali dom - kupovali sme len kvalitne veci od serioznych vyrobcov, oplatilo sa to, toto bolo dalsim potvrdenim ze na kvalite sa setrit neoplati a mam dobry pocit ze som zasa dobre vybrala. Firme Lukabeton chcem tymto podakovat a popriat aby sa nadalej drzali a vyrabali tak kvalitne ako doteraz :-) Inac montaz nam previedla fi BeFi Sar.Michalany .
Odpovedať
Je az smiesne,ako si tato firma potrebuje robit reklamu... Pozaklada nove nicky a vychvajuje... :-D ...trapne :-.
Odpovedať
Profilova fotka
Tejto firme robia kladnu reklamu hlavne spokojny zákaznici,asi to o niečom svedči...Tiež sem patrim...Firma nieje odkázaná na take spôsoby ako si zakladat nejake trapne nicky a stracat cas vypisovanim samochvál,oni maju inu pracu,nestihaju vyrabat.Ale chápem ludi,ktory si objednali plot ineho vyrobcu a teraz banuju a ostava im uz iba priestor na plač.Takže LUKABETON nr.1
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite nie Stavoplot z Rimavskej Soboty!!!
Odpovedať
Profilova fotka
počula som, ze dobra firma na tieto ploty je v Malackách, a ta ista je asi aj v Stupave, BaM, pokukovali sme po nich a aj nam ich odporučili, ale nakoniec sme vybrali niečo ine.
Odpovedať
Dobrý deň, tiež máme plot od jednej nemenovanej firmy zo Serede a sme spokojný. Plot je krásny hladký, rovný a jednofarebný. Ocenujeme kvalitu a prístup. Môžeme len odporúčať.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
dobrý deň, ako majiteľ firmy Lukabeton chcem každého upozorniť, že nikto z našej firmy nepoužíva nick lukabeton, to znamená že tento prispievateľ do diskusie je neseriózny poškodzuje dobré meno našej firmy.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukac_ladislav do vašej firmy som si dala urobiť rozpočet pred 2 mesiacmi a stále nič.
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo všetci túžite po nejakom betónovom plote a ešte k tomu chcete zaň zaplatiť majlant ???!!! Keby som mohol poradiť, skúste si zať pozinkovať oceľový "U" profil a skrutkami ho prišróbujte dve od seba ... samozrejme päty zabetónujte ... vyplnte kameňom či už kúpeným, alebo si ho pozbierajte ... výsledný efekt by som Vám aj ukázal na svojej web stránke, ale by som porušil pravidla ....tak aspoň malá ukážka na fotke takže nič neskazím ak Vám napíšem, že taký plot nájdete pod mojim menom , teda na mojej stránke... Berte to ako inšpiráciu, org. ktorá takéto ploty stavala je z Ostravy... Sú však drahý, ich cena za bežný meter bola viac ako 20tis českých kaček ! Pravdou je že kameň ste si mohli vybrať zo vzorkovníka, ÚČKA sú z nereze, ale z plechu, výška akú chcete... AHOJTE
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ten plot s kamenmi je fakt pekny. Ja som davala robit plot z jednej strany od firmy Lukabeton. Nemyslim si, ze im potrebujem robit reklamu, keby niekto podozrieval. Bola soom si pozriet viacero firiem, niektore ploty vyzerali fakt otrasne (hlavne take tie "juznoslovenske" firmy, ktore to robia na kolene). A v novembri som si ani moc nemohla vyberat, kazdy mi chcel dodat plot, ale az za dva mesiace. V Lukabetone som si vybrala plot, ktory je z jednej strany hladky sivy a z druhej tehlickovy. Ked to namontovali, bol to trosku sok, ale uz som si zvykla. Je to podla mna zaujimave. Cena bola tusim niekde okolo 30 EUR za bezny meter. Fotku plota mam v albume.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Dakujeme za rychlost,presnost a dobre urobenu pracu.. vysledok naozaj stoji za to....a kedze vela ludom sa nas novy,pekny plot paci,velmi radi posunieme kontakt na vas dalej...
Odpovedať
Dobry den. Plot od luka beton mam doma uz 8 rokov. Z rodinou sme spokojny. Plot som si dal spravyt na odporucanie znamych boli tiez spokojny. Je vydiet ze firma aj majstry si davaju zalezat na praci a rozumeju sa tomu co robia.
Odpovedať
Dobry den chcem sa pochvalit fotkami,ktore som nafotil.
Odpovedať
pekny plotik
Odpovedať
najlacnejšie betónové ploty- takýchto reklám som našiel na internete 16, ako môžu byť 16ty najlacnejší, veď to nemá logiku, to znamená, že minimálne 15ty sú podvodníci....veď najlacnejší môže byť len jeden .... a takisto aj: predám najkvalitnejšie betónové ploty, veď najkvalitnejší môže byť tiež iba jeden a nie dvadsiaty.....takže samí podvodníci... Ako si mám vybrať plot???
Odpovedať
Tiez som dlho googlil, az ma presvedcil Lukaplot. Oplocoval som cca 150 metrov. Som nadmieru spokojny a mozem tento plot kazdemu len vrelo odporucit! Teraz si viem porovnat moj plot s inymi. Maloktory sa vyrovna kvalitou Lukaplotu. Prekvapil ma aj pristup - ziadna zaloha predom a ani cakanie na dodavku. Ked som mal vybrat vodomernu sachtu, bez vahania som vedel ze aj tu jedine od Lukabetonu. Jednoducha montaz . ziadne betonovanie. Tiez maximalna spokojnost.
Odpovedať
Plot som kombinoval aj s pletivovym plotom - tu su fotky ( sice z mobilu, ale su )
Odpovedať
@addams Mozem sa opytat, ako su uchytene tie betonove dielce tehlickove k tym tyckam kovovym? Mam takyto techlickovy plot od ulice, ale este by som potrebovala oplotit z dalsej strany, ale nechcem tam plny plot.
Odpovedať
Oplotenie montovala firma http://www.mlploty.sk/, p. Kostial. Medzi stlpiky sa namontoval kovovy pozinkovany U profil a do neho su vsunute dielce. Treba si davat pozor aby stlpiky neboli lacne polske, musia byt dostatocne pevne so stvorcovym prierezom aby udrzali vahu betonu. Ak by vzdialenost medzi stlpikmi bola mensia ako su betonove dielce, treba ich jednoducho skratit flexi bruskou. Tato kombinacia bol moj napad, potom to p. Kostial takto skombinoval. Myslim ze vysledok stoji zato ;-)
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?