Aký plot by bol najvhodnejší?

To čo je vyznačené,bude aj ako oporný mur a na to by som dal ešte taký meter betónového plotu. nech máme výhľad na okolie a nemusíme pozerať cestu pod pozemkom. Ten dom už tam nestojí a bude tam stať náš nový domček.Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, podla mna nemas co riesit. daj tam taky, aky sa ti paci. realizovat tam mozes vsetko. p.s. krasny velky pozemok :-)
Odpovedať
Ďakujem,uvažujem či tam nemám urobiť kamenný a zadnú časť zaliať betónom,mám dosť kameňa zo starého domu.
Odpovedať
Hmm. Krasne miesto. S betonom by som setril, to sa tam vobec nehodi, toto nie satelitna kralikaren pri blave. Co tak nejaky dreveny plot a zasadit si tam nieco zelene (nemyslim tuje alebo cyprusteky z baumaxu). Ak sa clovek prejde po dedinkach na zapad od Slovenska, tak tam castokrat ploty uplne chybaju a aj preto tie domceky uplne inak posobia. Ak vas bude niekto chciet vykradnut, tak ho nezastavi ani dvojmetrovy plotisko.
Odpovedať
Profilova fotka
@stowasser hej, akurat kym nie je plot (alebo nesplna poziadavky) poistovna nezaplati cokolvek ukradnute okolo domu.
Odpovedať
To hej, chceme to mať v takej výške aby sme mali výhľad naokolo,ešte aj na hlavnú cestu,na tu cestu dole pod pozemkom nie. takže rozmýšlal som nad 1,5-1,8 dať oporný múr a hore...to je tá otázka čo. Asi by to chcelo nejak nakresliť,nech si to vieme predstaviť. ( preto chceme aby to bolo vyššie,nechceme pozerať na romošov ako idú okolo) nie je s nimi problém,ale manželka je z nich nervózna.
Odpovedať
@deeper Mame podobnou situaci, pujdeme do stipanych bloku a drevena nebo drevoplastova vypln. Cena vysoka, ale snad nejakou dobu vydrzi
Odpovedať
Profilova fotka
Nieco taketo mozno?
Odpovedať
To by mohlo byť tiež pekne riešenie,dať tam hore drevo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?