Aký plot?

Dobry vecer potrebujem prosim vas poradit. Okolo celeho pozemku urobeny oporny mur na vysku 80 cm z DBT 20 lebo som dvihal pozemok voci povodnemu kvoli vode. Kazdeho 2,5 m som zabetonoval stlpik lebo som planoval dat poplastovane pletivo. Po roku byvania sme si to rozmysleli a chceme urobit 1,8 m plny plot. Moja otazka je z coho to urobit ? Aby to bolo co mozno naj jednoduchehsie nie drahe a aspon trochu pohladove. Jedna sa o 95 m na vysku 1,8m. Ako podklad su DBT 20. Dakujem
Odpovedať

Odpovedať
Profilova fotka
@vladokana Najlacnejšie by bolo pletivo a tieniaca sieť . Ale keďže to nechcete, tak sa musíte rozhodnúť , či chcete plot z dreva, murovaný, WPC dosiek, betónových panelov, gabiónov a pod. Skús vygoogliť na nete plný plot a nájde rôzne variácie. Potom už len nájsť najlacnejšiu a najkvalitnejšiu ponuku.
Odpovedať
Ci plny plot alebo nie zavisi od zakladu a unosnosti pody. Takze treba posudit najskor to, ci to tvoj zaklad vobec znesie. PS Moj osobny nazor je taky, ze plny betonovy plot v takom peknom prostredi posobi velmi odpudzujuco a lacno. Ak by som bol starosta a dostal tvoju ziadost na obecny urad, okamzite by som ju zamietol.. Aky mas na tu zmenu plotu dovod?
Odpovedať
pletivo a tujky po celom obvode je najkrajsie riesenie
Odpovedať
Ja som zvazovalmedzi stlpiky pozvarat ocelove L profily na ktore by som kotvil trapezovy plech pripadne vlnity plech. tam ale je otazne ake su zaklady ci v pripade silneho narazoveho vetra ktory by sa oprel do plechu to neposkodilo na slabsich miestach.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa paci takyto, je prirodny a aj zakryje :-) http://www.modrastrecha.sk/blog/ninac...
Odpovedať
Profilova fotka
@vladokana A ešte je lacný takýto drevený. dá sa kúpiť v BX - 180 cm šírka za do 20 €.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Čím viac čítam tým viac sa mi páči verzia s tujami :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?