Zníženie stropu pultovej strechy

Dobrý deň , Prosím mohli by ste mi poradiť ako postupovať pri tvorbe konštrukcie zníženého stropu pri pultovej streche, prešiel som si montážne návody a nenašiel som čo som hľadal .) Mám pultovú strechu pri ktorej potrebujem znížiť strop od 50 cm až 130 cm v najvyššej časti pultu. Izolácia je uložená na konštrukcii z CD profilov v skladbe 100 + 200+100 tak že sa preväzujú medzi sebou, parozábrana a SDK. Hľadám závesy alebo postup ktorým by som narobil čo najmenej dier do parozábrany. Zatiaľ je postup zvolený nasledovný : 1) Znížiť strop pomocou závesov ktoré sa budú montovať priamo na klieštiny (rozteč klieštin cca 80 cm) 2) zaloŽenie CD roštu 3) naukladanie izolácie 4) parozábrana 5) montáž SDK – montáž pôjde priamo cez parozábranu , existuje spôsob ako sa tomu vyhnúť ? (nechcem tam mať 1000 dier  ) Ďakujem za všetky rady Prajem pekný deň
Odpovedať
Daju sa objednať dlhé (aj 2bm) drôt s okom. Alebo sa zvyknú spájať 2ks , môžeš aj s dvojperom. Existuje nato lepiaca páska. Neviem narýchlo názov.
Odpovedať
Profilova fotka
1000com dier sa vyhnes ak v ich mieste das penovu pasku ta to zatesni a na jednom fore som videl maniaka co si dierky do sdk predvrtal zozadu dal silikon na dierku a tak davali hore.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?