Zeleny vs biely sadrokarton

Rozmyslame aky sadrokarton objednat. Do kupelne a kuchyne urcite zeleny. Ale na zvysok? Biely ci zeleny? Jedna cast pojde pod krov a druha cast su kastliky rekuperacie. Niekto vravi, ze biely staci, iny, ze zeleny je predsa len dat lepsie.
Odpovedať
@sadell vsade ruzovy protipoziarny, impregnovany staci do kupelne
Odpovedať
Toto je asi vec nazoru. Do kupelne urcite zeleny, my mame v byte aj v kuchyni pre istotu. Ale nedavala by som vsade to je podla mna zbytocne.
Odpovedať
Profilova fotka
Nám dávali všade ružový, protipožiarny.
Odpovedať
nam tiez davali ruzovy. ja sa do nich akoze moc nevyznam ale viem, ze sa manzel s nimi o tom bavil a kazdy povedal, ze ruzovy je najlepsie dat.
Odpovedať
aky je ten zeleny, ak mozem vediet?
Odpovedať
@leatea proti vlhkosti.
Odpovedať
@sadell vdaka za info :-) tak ten dame do kupelne a zvysne izby teda ruzovy, uz pocujem muza, ze pre istotu :-N
Odpovedať
@leatea ja som nakoniec objednala komplet vsade zeleny. Beriem to tak, ze ak bude horuet, zhori to tak, ci tak, resp. aj tak sa to bude menit a vyhadzovat. Ale so zvysenou vlhkostou alebo pripadnym problemom nam zeleny moze pomoct. Ci uz pojde o strechu alebo vnutorne miestnosti.
Odpovedať
@sadell lebo ruzovy alebo teda ja ho poznam ako cerveny - je protipoziarny. A klasicky je biely.
Odpovedať
@sadell "Beriem to tak, ze ak bude horuet, zhori to tak, ci tak" - tu ide o to, ako dlho ten strop poziaru odola kym sa zruti... samozrejme, ze protipoziarny sadrokarton neznamena, ze po poziari dom ostane ako novy, ale ak vydrzi o 15 minut dlhsie, moze to zachranit zivot.
Odpovedať
Profilova fotka
@leatea Knauf má aj Red Green, je to zelený impregnovaný a protipožiarný .Zelený sadrokartón má impregnovaný papier a v protipožiarnom sádra obsahuje sklené vlákno. Knauf Red Green má jedno aj druhé. Ja som použil tento produkt.
Odpovedať
@igorkoo hadam kazdy vyrobca SDK vyraba aj impregnovane protipoziarne dosky, netreba sa obmedzovat len na Knauf... ale ja sam som tiez zvolil tuto znacku 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?