Sadrokartonovy strop zilina a okolie

ahojte viete o dakej firme co robi sadrokartony v okruhu ziliny do 50 km potreboval by som aj dake referencie pripadne foto z realizacii dakujem :-)
Odpovedať
Poznám partiu chalanov z Čadce, robia perfektne, čisto profesionálna práca
Odpovedať
mate referencie na sadrokartonove podhlady potrebujem skusenu partiu cca 300m/2
Odpovedať
@ankasek Mohol by som poprosiť číslo do SS Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@frenke ja viem určite pan Pekara boli sme maximálne spokojný a to manželka je náročná na kvalitu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@fricko v poriadku a ako sa môžem spýtať na cenu sadrokartón komplet na m/2 ? Ja idem robiť sadroš v podkroví a bolo mi povedané, že je nutné stropy sieťkovať nakoľko bude sadroš zavesený na krove, drevo pracuje, bude praskať ... tak je to ďalšia položka navyše ... ale zrejme je potrebná ... (tiež okolo Žilina).
Odpovedať
@frenky89 sietovat sadrokarton je bohapuste minanie penazi. Pretoze ak sa rozhodnes sietovat SDK tak to si uz mohol rovno urobit betonovy strop. Vsak si vezmi ked SDK osietujes tak potom co ? musis dat omietku. Takze si zaplatil omietky, sietovanie, SDK a malovanie - ekonomicka sebevrazda. SDK musi byt dobre spraveny a potom nepraskne, ist presne podla technologickeho postupu. Obcas sa moze stat ze troska praskne ale to je len farba na akryle (to sa opravi a ide sa dalej). Treba sa troska aj zamysliet nad fyzikou. Kebyze mas SDK priecky a nato ide SDK strop - idealne pretoze mas rovnake materialy s rovnakou roztiaznostou a nemusi to byt az tak predzicne urobene. Co je pri SDK strope dolezite. 1. SDK pri stene musi ist uplne na tesno 3 - 4 mm 2. konstrukcia musi byt v rozostupe 50 cm, najlepsie na 40 cm (my to tak mame) 3. skrutkami sa nemie setrit na jednu tabulu ide asi az 20 ks strutiek (treba pozriet prirucku) 4. tmelenie je velmi dolezita vec, pouzivat len znackove tmely knauf rigips nie polske smejdy Osobne som sa toho tiez bal ale teraz ma manzelka pochvalila ze ked si clovek najde kvalitneho majstra tak je to super. Strop na komplet aj material aj praca stoji cca 13 - 16 EUR/ m2
Odpovedať
Profilova fotka
@fricko ok ďakujem aj za iný pohľad, pekne si to rozpísal ... aj cena za SDK je dobrá, ja mám ponuku niečo medzi 19-20 €/m2 materiál + práca, dal by som im urobiť teda izolácie a SKD by som nechal na tvoj kontakt keby to šlo ... mal by si teda kontakt na majstra k tomu SDK ? ... len je to v okolí Žiliny, konkrétne v Tepličke nad Váhom to je od ZA cca 5km.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@fricko Dobrý deň, mohla by som poprosiť kontakt na majstra, ktorý vám robil strop? Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?