Sadrokartonovy strop, kto ma?

Zdravim, zaujima ma kto ma strop zo sadrokartonu uz niekolko rokov a nema ziadne praskliny? Akurat staviame a rozmyslame nad stropom, presviedcaju nas ze v ziadnom pripade sadrokarton nie, lebo ho budeme musiet stale opravovat. Preto ma zaujima, ci sa tu najde niekto kto je s tym spokojny a po rokoch nema ziwdne praskliny.
Odpovedať
Do rohov sa dávajú pásky a tie nepraskaju ale dilatuju, sadrokartón treba vedieť spravit, od amatérov čo vám hovoria takéto somariny ruky prec
Odpovedať
@zanettle presne ako napísal @tom329, dokonca to nemusí realizovať firma, stačí dodržať správnu montáž a praskanie nehrozí 🙂 ak praská, niekde niečo nebolo dodržané, každopádne montáž SDK nie je žiadna extra veda 🙂
Odpovedať
Mame 5 rok a nikde nieje popraskany. Neviedim problem, pokial bude dobre utobeny. Koniec koncov, ako takmer vsetko
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@zanettle my máme sadrokartónové stropy a zatiaľ úplná pohodička, nemuseli sme nič opravovať. Pokiaľ vám to spravia fakt poriadne, tak ako sa má, tak by nemal byť problém. Treba to dať správnej firme spraviť alebo teda ľudom, ktorý so sadrokartónmi majú skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@zanettle a aký iný ti ponúkajú, keď nie sadrokartónový?
Odpovedať
@zanettle Myslím si, že takého kto má SDK strop, tu ani nenájdeš... :-D :-D Ale teraz vážne, aj ja som bol proti stropu z SDK ale priznám sa Ti že sa mi nechcelo frézovať do bet. stropu a tak som všade dal namontovať SDK a neľutujem,pretože ak to urobia dobre ako sa má, tak žiadny problém.. Navrhovali mi aj ako som "zbúral" komplet jadro že zo SDK mi ho urobia za 1-2dni, na čo som reagoval, že na to nech rýchlo zabudnú.. ]-( Mám IBA strop a je ok aj po 4-5rokoch bývania..Žiadne praskliny ;-)
Odpovedať
My tiež plánujeme sadrokartónové stropy, nakoľko chcem aj bodové svetlá.
Odpovedať
@adele22 ..aj ja som volil SDK strop kvôli sekaniu do betónu /uloženie káblov/ a potom aj umiestnenie bodoviek .. Ušetrilo mi to kopu času a námahy.. ;-) Inde som ho nedával.. ;-)
Odpovedať
@technik007 presne tak, je to o veľa rýchlejšie 🙂 Sadrokartón je zázračný materiál 😄
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?