Sadrokartón alebo ... na strop a do podkrovia. Poraďte

Existuje nieco ine na strop a do podkrovia namiesto sadrokartonu????
Odpovedať
nica, hladas nieco na oblozenie? preco ti sadrokarton nevyhovuje? ake vlastnosti by mal mat ten material?
Odpovedať
Profilova fotka
napríklad: - tatranský profil - oberflex
Odpovedať
Dai, ja len tak skusam, ze ci existuje este nieco ine. Mozno i nieco co by teoreticky mohlo vyst lacnejsie ako sadrokarton. Lebo som to zratala a mame tam toho asi 130 m2.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo ešte existujú plastové obklady - väčšinou si ľudia dávajú "plastový tatranský profil" - vyjde lacnejšie a je nenáročný na údržbu
Odpovedať
Lebo nas napadlo take nieco ako MDFka, ale nevedeli sme si predstavit ako by na tom drzala omietka a ked sme to vsetko zratali tak to vyjde na rovnako. A nemate nahodou niekto nejakych majstrov na sadrokarton okolie TT, GA, BA...
Odpovedať
:-) nica, myslim ze na strop je to najlepsie riesenie... mdfka su velmi pekne na oblozenie stien - hlavne ked najdes niekoho kto ti dokaze vyrobit krasnu strukturu, nalakovat to a pod. ... 130m nie je az tak vela, to by nemalo byt az take drahe , ak teda nechcete vytvarat vseliake struktury ( myslim ze tam su najdrahsie tie kovove casti, sadrokarton je lacny )
Odpovedať
;-) dai, nie nechcem tam nic vytvarat, len hore mame rozne sikminy v podkrovi. Jedny co u nas sa boli pozriet tak hodili sumu 550,-Sk/m2 robota + material.
Odpovedať
hej, to asi tak moze... u nas pytali za pracu nejakych 300 za m2... material si presne nepamatam, ale dokopy to tiez tak mohlo byt ( a to sme mali akoze zlavu lebo sme mali veeeeeeeeeeeeela m2 :-| takze to bude asi dobra cena )
Odpovedať
;-) no to si ma potesila. Ale som zvedava teda na to. A kolko ste mali tych metrov2???
Odpovedať
no, my sme obkladali plafony, ale robili sme aj podhlady, robili sme nejake struktury za postel, nieco do kupelky, deliacu stenu do obyvacky atd. ... nam to vyslo vyse 400m2 :-S
Odpovedať
:-o :-o :-o waaaw. tak to je riadne vela metrakov.
Odpovedať
bolo toho dost nica, zas ja som si hovorila ze ked to nespravime v case ked nas byt bol v stave holobytu, tak to uz nespravime nikdy... tak sme sa dotoho zahryzli a zrealizovali vsetko co sme chceli, takze teraz som uz spokojna :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tak ja sa tiez uz neviem dockat, kedy budeme aj my v takom stadiu. Povodne sme chceli ist na zimu byvat, ale radsej sme to nechali tak a ze pojdeme na jar aby sme cez zimu mohli dokoncovat vecicky a na jar prist na hotove. ;-)
Odpovedať
drzim palce nica nech vsetko dobre dopadne... ja som tiez zastancom pomalsich a trvacnejsich rieseni ako spravit nieco rychlo a nekvalitne ( aj ked samozrejme najlepsie riesenie je rychlo a kvalitne... obycajne je ale aj financne najnarocnejsie 8-) )
Odpovedať
dai, dakujem mockrat i za rady ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?