Rigips 4pro hrana

Zdravim , 1. mate niekto skusenosti s hranou 4pro? je to lepsia robota?oplati sa trosku priplatit?Pouzival ju niekto? 2.Skusal niekto"bez prusenia" sdk? stahovat celoplosne s rifino top? 3.ak 4pro hrana , pouzil niekto lepiacu pasku rovno na lapit na sdk a nanu az tmel? bude to funkcne bez buduceho praskania? Dik.
Odpovedať
@vader100 Daj to, ja som nedal, neviem ci vtedy este nebol alebo som o tom nevedel ale hovoril som si ze preco to neni na vsetky 4 strany, ze to ma mozno daky zmysel ale vidim ze je to len tupost vyrobcov a ze to ide ked sa chce. Jaaen ze tie rovne hrany pokial celoplosne nepretmeli je vidno vzdy, ak to chces mat dokonale daj 4 hranu. Dal som lepiacu pasku zatmelil a ziadny problem nikde a to boli v doem riadne velke vykyvy teplot
Odpovedať
@sysell dik za odpoved ;-)
Odpovedať
@vader100 Ja pouzivam 4Preo odkedy je na trhu a uz s inou doskou nerobim,jedine kde davam poziarnu RF15.Perfektne spoje .Dôlezite je ju tiez orezat do V aby tam vosiel tmel,inac ti vytlaci papier při malovani.Mam to odskusane.Po pretmeleni variom sa moze este vystierkovat Rifinom Top,My to tak robime a vysledok? Super.Ale pouzi sklotextilnu pasku,samolepiaca je najslabsia paska.
Odpovedať
@alex9164 1.takze predsa len aj Pro hrany je dobre orezat? som myslel ze tie sa nerezu do V ale ak treba tak orezem 2.cize odporucas predalen aj pro hranu tmal -sklotextil-tmel a chem to komplet najmeno rifinom natiahnut 3.na styk mur -sdk pouzivate klznu pasku na boky? je to tak najlepsie robit?Alebo aky mas nazor na klznu pasku medzi stenu a sdk? Dik za info :-)
Odpovedať
@vader100 ano klznu pasku 100% pouzi.Vynechaj medzi sadrokartonom a stenou 0,5cm po obvode a vtlac tam tmel po celej hrubke kartonu a prepaskuj to sklotextilnou paskou.Nakoniec ked budes to mat vystierkovane tak prelet kuty silikonakrylom.Vysledok ti garantujem.Ziadne praskliny,pokial zle neurobíš konstrukciu ;-)
Odpovedať
@alex9164 Dik presne tak to urobim ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ma niekto ohladom tohto info prosim? :) Rigips to prezentuje ako super vec, stoji to cca o 1eur viac na m2 oproti beznemu SDK co mne dali ceny, tak neviem, zvazujem.. Ale fakt neviem ci to nebude len marketing..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?