Priznaný železo betónový strop

Vie mi niekto poradiť, aký je postup úpravy ŽB stropu ak som sa rozhodol priznať ho ako pohľadový? Po odšalovaní sme boli veľmi milo prekvapení výsledkom, a tak vážne zvažujem túto alternatívu. Čím a ako sa prebrúsi, prípadne čím sa natrvalo natiera? Robil niekto svojpomocne? Svetlá a káble budem riešiť v úzkom podsvietenom podhľade po obvode. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
skoda ze nikto neprispel, skusim ozivit, mozno sa niekto najde
Odpovedať
ŽB stop sa neupravuje ničím ak je ponechaný pohľadový , podstatné je robiť to iba z jedneho druhu dosiek . alebo doka dosky alebo klasické dosky tie nechajú aj pekný vzor ale to je drahšie. predpríprava na elektro sa robí dopredu sú na to aj veci. ak nájdem fotky pošlem.
Odpovedať
Niekto to tu aj ma v albume
Odpovedať
@robertobb tiež to takto riešime... Mali sme doka dosky nie je to vôbec dokonale ale práve také surové zaujímavé... Ale par miest potrebujeme prebrusit no otázka ze co na záver... Aký lak na to? Je to kuchyňa...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@dori15 ako to u vas dopadlo s tym stropom?Cim ste to nakoniec natreli?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ako sa rieši detail - spoj, napojenie zvislej sádrovej omietky na vodorovný priznaný betónový strop ? Idú do rohu nejaké ukončovacie dilatačné lišty, dilatačná páska alebo je omietka zatiahnutá na dotyk so stropom ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?