Priznane hrady-co medzi ne

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa popytat na vas nazor ohladne stropu v nasom bungalove. Mame dilemu s tym aky material pouzit na stropy pomedzi priznanymi hradami. Uvazujeme nad pouzitim 2cm Styrodur a na to nejaky typ omietky. Drevo/tatransky profil nie je moznost. Chceme kontrast bielej farby/omietky a vybrusenych tramov natretych voskom na drevo. Ako by ste v tomto pripade riesili dilataciu medzi drevom a omietkou? Malo by tam ist nieco flexibilne kedze drevo bude praskat a krutit sa... Pre lepsie vysvetlenie pripajam foto. Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
klasicky, izolácia, omietka, lišty.
Odpovedať
@katkakostka styrodur kleber suetka stierka
Odpovedať
Profilova fotka
SDK nakrútiť priamo na OSB, vymaľovať,,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
teraz riešim podobny problem. nebolo by lepšie osb nahradiť SDK. odpadol by problematicky spoj sdk+drevo, lebo sdk by bol polozeny na dreve
Odpovedať
@blitzi nemyslím, že by to bolo lepšie. Veď tie osb dosky sú ako podlaha. A sdk asi nie je určený na to :-D . @katkakostka my chceme podobný kontrast preto pôjde medzi hranoly sadros pod ktorým môže ísť aj elektroinstalacia k svetlam. Buď sa dajú listy alebo sa to vytmeli ten spoj medzi hranolom a sdk.
Odpovedať
Však na tie osb aj tak pride izolácia čiže nebudú pochodzne. Vidi sa mi to dost pracne všetko tmeliť ked bude sdk medzi hradami a listi by to pokazili. Ked už listi tak som videl take biele u-profilu do ktorých sa sdk nasunúť . Niečo ako apu lista na omietku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Chcel by som oživiť tuto tému, keďže o par týždňov to idem riešiť aj ja. Tiež chcem mať priznané hrady a medzi ne biely plafon, lišty sa mi však nepacia,čím sa to tam tmeli medzi sdk a hradou? A co dat hore medzi hrady z boku? Dom určovať alebo stačí sdk aje z bokov navrchu medzi hranoly??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?