Koľko vás vyšiel sadrokartónový strop v Bratislave?

Profilova fotka
Ahojte, rada by som sa poradila ohladom sadrokartonovych stropov. Chceme pouzit Rigips Rf 15mm na 130m2 a 12m2 este kupelnovy a potrebujeme na to firmu, ktora nam to zrealizuje do konca roka(najlepsie o tyzden). Ide vacsinou o podkrovie, cize aj sikme plochy. Zadavali ste to tiez niekto firme? Kolko vas vysli taketo sadrokartony aj s pracou? Realizacia by bola v Bratislave. Popripade viete poradit na koho sa obratit? Dakujem vopred za kazdu radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aalishka Poslite mi IP (mail), ak je ten sadrokarton este aktualny. Zuzana
Odpovedať
Profilova fotka
@aalishka V Bratislave sme doma a podobne stropy robime kazdy den. Ak ide o strop s poziarnou odolnostou, mame vsetky potrebne certifikaty na pracu aj material. Dolezite je upozornit, ze pokial nebude pouzite kompletne riesenie Rigips alebo Knauf, tak len protipoziarne platne RF 15 v kombinacii s nejakym necertifikovanym systemom konstrukcie a kotvenia nemaju velky vyznam.... Ani jeden vyrobca na taketo "kombinovane" realizacie nedava zaruky a v pripade poziaru to nebude uznane ako poziarna konstrukcia. Uznane je len komplet certifikovane riesenie vyrobcom realizovane zaskolenou firmou.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či by mi niekto urobil sadrokartonovy strop v predsieni. Ide o menší rozmer cca 2,5 x1,5 m. Bratislava. Dakujem
Odpovedať
Aj mňa by zaujímala cena za m2 materiál + práca na komplet. Ideme prerábať byt v BA.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?