Čo hovoríte na takto namontovaný sadrokartón?

máme chlapov na montáž sadrokartonu.Kedze sa v tom nevyznáme,nekontrolovali sme ich. Iba som im na začiatku povedala,že sme pedanti a nech to urobia dobre. Vecer ked odisli som zistila,že platne naprekladali oo pol dlžky SDK. Spáry sú hrozne niekde aj 10-15mm siroké.Je to miestnost 8x4,5m a teda hrozím sa ked to začne praskat. Srouby na sadrokartone sú niekde vo vzdialenosti aj 25 cm. Zatlačené su uplne v doske. Teraz ked si pozerám videá,tak ma oblieva pot. Je jasné,že to zajtra musím s nimi riešiť. Poradte či to všetko strhnúť,alebo je ešte nejaká možnosť záchrany do buducnosti aby to ako tak mohlo existovať.
Odpovedať
Prosím.....nikto mi neporadí?
Odpovedať
Profilova fotka
Z vášho popisu sa toho moc usúdiť nedá.Bolo by dobré nejaké fotto.
Odpovedať
@antonmesaros pridávam fotky :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Okamžite ich vyhodte.
Odpovedať
@antonmesaros S tým som už od rána trochu počítala,ale čo dalej?
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova To robili prvy krat? Skuseny sadrokartonista taku zasadnu chybu, ze nepreklada platne urcite nespravi. To ste ich kde nasli? Tie platne urcite musia ist dole!!! Co chcu majstry zataku super robotu?
Odpovedať
@montazsadrokartonu Videla som nimi zhotovenú priečku, a informácie,že to robia bežne. O pláci tu nechcem diskutovať. Máme nadkladané cd profily. 4,0M + 0,4M-je to v poriadku?
Odpovedať
fuha :-(
Odpovedať
Profilova fotka
dobrý,môj muž robí sadrokarton roky,ale toto ešte nevidel,no proste hrôza,strhnúť a nanovo
Odpovedať
@katka1379 Dúfam,že to tu na fore bude slúžiť ako odstrašujúci príklad. Takže dolu....mhm....to mi bolo skoro-jasné, ale v kútiku duše som dúfala,že sa s tým ešte niečo bude dať urobiť....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@stefan037 V poslednom case je to skoro stale o cene. Mne stale ludia volaju aby sme nieco dokoncili alebo opravili. Skusenosti alebo referencie su v tejto dobe vo vacsine nepodstatne. Dolezita je cena a spravit vsetko co najlacnejsie.
Odpovedať
Profilova fotka
@staronova koľko berú za meter pozdravuj majstrov :-D
Odpovedať
Som sa trochu aj spotil z tych fotiek. No majstri su majstri. Kazdopadne by som im nic nezaplatil a ak nenavratne znicili nejaky material, dal by som im ho k nahrade.
Odpovedať
@montazsadrokartonu -Trochu sa musím obhajovať. Doteraz robil skoro všetko manžel.Preczízak ako Brno. Chcel robiť aj SDK. Ja som mu totiž nedovolila. To by sme tu pri tej prerábke "zdochli"./Sme dôchodcovia/. Tak sme oslovili týchto. Robili švagrinnej priečku. Vyzerá super. Lenže je to čerstvá záležitosť a asi do budúcna aj "menná."-tá priečka. Vymenovali domy v našom okolí,čo robili. O cene sme nepolemizovali. Verila som. ;-( Tak som manžela presvedčila, že niečo si dáme aj urobiť majstrom-odborníkom. Viete ako mi teraz je? Chcela som dobre. Tak isto sme dopadli aj s kúrením-zabehaná firma a manžel tri dni opravoval, presúval rúrky a kohúty.Dali ich na najnevhodnejšie miesta. Odhovorili nás od vecí,čo už teraz ľutujeme. Neviem, asi sme nároční....alebo? Okná nám robila najdrahšia firma zo 4-ponuk. A RENOMOVANÁ.Napriek tomu,manžel,ked zobral vodováhu-koniec. Vôbec to u nás nie je o hľadaní lacných majstrov a firiem :-(
Odpovedať
Plačem.............to sme dopadli................
Odpovedať
@staronova .... neplač, vyhoď je, poučte se a najděte si jiné ... držím palce ;-)
Odpovedať
ešte otázka....dajú sa použiť tie CD profily? Ked už boli ponavrtávané? Nie sú už oslabené?
Odpovedať
.....
Odpovedať
@staronova diery treba len vysadrovat sadrat najlespie zn; Knauf a po vytvrdnuti zasietkovat a vysietkovat ;-) ziadny velky problem
Odpovedať
Profilova fotka
@charllota to nemuseli toľko € vraziť do sádrokartona .
Odpovedať
Profilova fotka
a vybrúsiť dôkladne,lebo ked sa dá osvetlenie tak vidieť všetky nedostatky ;-)
Odpovedať
nuz ale by ma drblo to je nieco otrasne. :-|
Odpovedať
@staronova uplne rozumiem. u nas je to raz tak. aj s dobrymi referenciami dokazu dokaslat stavbu na zaplakanie. staviame druhy dom a konecne zaciname mat aspon trosicku stastie. a vobec to ani u nas nebolo o peniazoch. skor mam vzdy pocit ze len platime a platime sialene sumy najlepsie vopred , uz vcera bolo neskoro a je to jeden smejd za druhym. aspon na omietkarov sme mali stastie. a teraz na vodarov lebo to je na slaktrafenie.mm vzdy isiel po drahych ponukach s referenciami a nebyvalo to vzdy najlepsie riesenie. na prvom dome sa nam vystriedali pri SDK styri partie kym to bolo ako treba. :-S drzim palec.
Odpovedať
@staronova katastrofa to čo bolo za majstrov?humus hned ich vyhodte a nezaplatte ani euro!!!Robim zo sadrokartonom 13r ale toto sa nikdy nestalo ani nikdy nestane...
Odpovedať
@staronova Dobrý den. Máte fotografie i té nosné konstrukce ? Bylo by dobré vidět, jak je ten rošt zavěšen, co všechno sádrokarton nese a posoudit celou věc komplexně. Že je to naprosto katastrofální a diletantská práce, je jasné. Druhá věc je, zda s tím půjde něco udělat, nebo jestli to musí dolů. Ono také půjde o domluvu s tou firmou a o její ochotě uznat chybu. Aby se stavba, nebo rekonstrukce nezasekla na tomto stropu. Takže, já potřebuji vidět fotky konstrukce, nebo aspoň detailní popis. S pozdravem Laďa.
Odpovedať
@ladajaskva na cd profiloch,ktoré visia na hrebenových zavesoch je zavesený SDK. Strop nič nenesie, iba 9 bodovych svetiel a jedno centrálne nad jed. stolom. Závesy cca 900mm. Cd profily po 500mm. Po krajoch UD profily. Jedná sa o prekrytie stareho prehnutého dreveného stropu. Zníženie cca o 100mm.
Odpovedať
@zeld Dakujem......ale už je to aj na kona veľa......
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?