Ako sa dá zistiť či dali sadrokartonisti tkú hrúbku izolácie ako som požadoval ?

mám partiu sadrokartonistov, ktorý mi strop aj izolovali. požadoval som hrúbku 20+20 a náhodou som zistil že v jednej izbe dali 20+5cm. presviedčajú ma že to sa iba tam pomýlili, že všade je to 20+20. sadrokartón je už nahodený, ako sa dá zistiť skutočná hrúbka izolácie? dávať dole sadrokartón z časového hladiska moc nechcem. ďakujem
Odpovedať
Ako si niekto zmyli 5cm izolaciu s 20cm?tak by som im veril aj s tvrdenim ze wsade inde je 20 Ved ked este nie je vytmeleny nech daju dole dve Tebou nahodne vybrane tabule a uvidis ;-)
Odpovedať
Ahoj. Pokud nemají detailní fotodokumentaci, tak je na nich, aby to dokázali. Ukážeš na místo, které chceš prověřit a oni tu desku demontují. A to v každé místnosti. Doufám, že jsi to ještě nezaplatil, jinak se na Tebe vybodnou. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
. opytaj sa stavebneho dozoru....., on ti povie........
Odpovedať
Profilova fotka
demontáž a montáž dosky na Vaše náklady je menej ako náklady na kúrenie potom. 1. musia mať doklad o prevzatí zakrytých prác, ak by sonda vyšla v ich neprospech, už ju neplatíte, 2. Plaťte len prevzaté práce, podklady musí dodať dodavateľ, nemá podklad, nie je platba.
Odpovedať
tú vatu ste mali svoju, alebo vám ju dodávali oni? pokiaľ to dodávali oni, dal by som v každej izbe zmontovať jednu dosku, aj keď by bola pretmelená. to je bežná prax, vyfaktúrovať viacej ako sa v skutočnosti zabuduje. neveril by som im. 15 cm vaty je dosť, celý život budete doplácať na kúrenie a prehrievanie v lete. ani fotodokumentácia nieje 100% istota, treba tam byť alebo tam niekoho mať, kto nato dohliadne.
Odpovedať
Profilova fotka
taketo veci sa kontroluju priebezne..teraz jedine demontaz dosky ako pisal jan45 inak istotu nebudes mat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?