Aká je cena materiálu a práce na m2 sadrokartónu?

Profilova fotka
Čaute, prosím aká je aktuálna cena materiálu a práce na m2 sadrokartónu? V dobrej kvalite materiálu a práce. Pýtam sa lebo to riešim a materiál si možno zoženiem aj sam, tam ma zaujíma aktuálna cena práce, napr. s papierom aj bez. Diky.
Odpovedať
1
2
@predatorzv material ma vysiel na 1300Evro 200m2 pracu ti nepoviem lebo DIY. Este zavisi, ci ti budu davat i parozabranu alebo uz ju mas nahodenu.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba ja len sadroš potrebujem, parozabranu mam na povale aj zeteplenie, strop mam premac. Pýtam sa na tu prácu, lebo chlapík ma cenu 20-22 eur m2 komplet. Povedal, že materiál môžem aj ja zohnať, ak mi dá niekto lepšiu cenu, že na to si on nič nedáva. Len logika hovorí, že načo budem zháňať cenu na materiál, keď neviem koľko z tých 20-22 je vlastne práca 😁😁😁 Materiál mi z kalkulácie na nete vychádza cca 7,50 - 8 m2 cca +/-
Odpovedať
@predatorzv 10eur za m² som bral konštrukcia, sdk, sadra, finis, plus osobitné maľovanie.
Odpovedať
@predatorzv necele 2 roky dozadu som platil necelych 20 na komplet, takze teraz mierne nad 20 moze byt adekvatne.
Odpovedať
@predatorzv nespekuluj a bud si to cele spravis sam alebo to nechaj na nom . Nic neusetris on ma vyratanu cenu a tu dosiahne ;-)
Odpovedať
@predatorzv aktuálne na mňa skúšali včera Ukrajinci "že ľudské ceny a zadrel že 14€/M2 bez papiera". Usmernil som ho a nakoniec by isli aj za 9€,lebo sedia doma.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba máš pravdu, dám nacenit, ale nejdem zas špekulovať, aj tak sa na tom nedá nič poriadne ušetriť. Pre mňa je hlavne, že chlap by mal byť kvalitatívne na úrovni, odporučil mi ho omietkar, ktorý je tiež na úrovni... Sam určite nie, čaká ma zateplovanie stropu, podbitie, terasa 55m2, osadenie žumpy... atď. 🤪
Odpovedať
@predatorzv Nikdy v živote som so sadrokartonom nerobil. Po naštudovaní si základných pojmov na internete a zhruba po 2 hodinovom zaškolení s praktickou ukážkou od bývalého suseda som si kompletný strop urobil sám. Pouvažuj aj nad takou možnosťou. Nieje to nijaká veda. Ušetrené peniaze sa ti určite zídu.
Odpovedať
@ruren chlape neviem co ti sadlo na nos, ale asi tvoj prvy normalny prispevok s pridanou hodnotou s ktorym som sa stotoznil. Len tak dalej! @predatorzv no podla toho kedy sa chces stahovat :-) Pri spravnom naradi a svojpomoci spravis sdk okolo 150m2 bez vymyslancov ako svetelne rampy atď za mesiac sam po poobediach a vikendoch.
Odpovedať
@rkorba Málo čítaš
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba Omietky a strop si vyskúšam v garáži, dávam si robiť len minimum naviac... a na toto sa osobne necítim, hlavne nie na ten veľký priestor obývačka + kuchyňa 🙂 Viem, že sa to dá ale ja sa skôr sústredím aby bolo dobre urobené, to čo som vyššie napísal. Stahovať sa chcem do konca roka 😄 PS. Svetelné rampy sa mi vôbec nepáčia, zatiaľ nemám žiadnu navrhnutú.
Odpovedať
@predatorzv no Tak to máš čo robiť ja som robil sadrokartóny minulé leto a odvtedy 1000 ďalších vecí a tiež sa plánuje nasťahovať toto leto. Ale u mňa žiadna firma všetko ja sám po víkendoch.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rkorba Ja tiež po vikendoch a je to drina, ak aj nebude všetko na 100% dokončené vonku, tak mi to nevadí hlavne nech to je vo vnútri na tých 90 %
Odpovedať
Zdravim majstri nahodou kontakt na sikovnych sadrokartonarov nemate niekto? budem robit znizenie stropu na starsom dome a izolaciu pod to, parozabrana atd. V normalnych cenach co sa hybu, Dakujem ☺
Odpovedať
Profilova fotka
Tak, že Q2 12 eur praca, ale dnes sme volali, ze treba Q3 povedal omietkar, ktorý tam nastúpi po sadrokartóne, tak som pozeral a cenový rozdiel medzi Q2 a Q3 je cca +2eur/m2???
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sme mali vyratanu sumu na 20e/m2. No keď sme to prepočítali až nás zamrazilo a manžel si to urobil sám. Jeden známy co robí stropy mu ukázal ako urobiť a zvládli sme to. 😊 Neje to až také ťažké ako to vyzerá.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nakoniec pod 18 eur m2 do Q2, spokojnosť na mojej strane.
Odpovedať
Nejaky kontakt na dobrych sadrokartonarov od Nove Mesto nad Vahom? Potrebujem znizenie stropu cca 10 cm+izolacia v starsom dome, dakujem pekne za kontakt 🙂
Odpovedať
za pracu sa berie 10 euro za m2 plus material a este nejake diety
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Zdravím, tiež hľadám niekoho na SDK strop. Plocha cca 70m2, zniženie o 20cm, s izoláciou a parozábranou, bodové stropné svetlá, rovný strop, kompletku + maľovanie, spolu 3 izby. Ak poznáte niekoho z Michaloviec tak dajte vedieť, popr. cenu za m2. Vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, aká cena by mohla byť na 20m2 izbe, nahodenie UD profilov, CD profilov, pevných závesov, sklennej vaty, parozabranej folie, montáž Sdk, tmelenie? iba práca
Odpovedať
@pavol_molnar záleží od lokality a kvality cca 11-18€. Niektorí majstri kvôli jednej izbe neprídu.
Odpovedať
Profilova fotka
@tominohorvath myslel som celkovú sumu.cca
Odpovedať
@pavol_molnar zálezi od lokality, hrúbky vaty. Parozabrana len fólia, alebo hliníková pretkavana. Rohy sa budú akrylovat,alebo sadrovat ?
Odpovedať
Profilova fotka
Hrúbka vaty 10cm zníženie 12cm, Hlinkova pretkavana, rohy sadrovať. @tominohorvath
Odpovedať
@pavol_molnar keď si myslel celkovú sumu....prečo si písal "iba práca"?
Odpovedať
@pavol_molnar 700-750€.
Odpovedať
Profilova fotka
@tominohorvath myslel som cca celkovú sumu za prácu napísal si mi hodinovku ale niekto do môže robiť 150hod a niekto možno 50h. Neviem tak to som chcel približne aká je cena za prácu.
Odpovedať
@pavol_molnar nie nenapísal ti hodinovku, ale cenu za m2. Sdk sa nerobí na hodiny ale na metre. Tvojich 20x 11-18=cena za prácu.
Odpovedať
@pavol_molnar cena bola za pracu v M2. 12-15 za kartón. 1-2€ za vatu .1-1,5€ za parozabrany.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?