Zasuvacie dvere do steny kupelky

Planujeme umiestnit zasuvacie dvere do detskej izby, pricom na stenu, do ktorej sa maju dvere zasuvat, tj. kde ma byt puzdro, zo strany kupelky ma byt umyvadlo - vid obrazok. Viete niekto poradit, ci bude mozne to takto urobit, a bude sa dat na tu stenu osadit umyvadlo?
Odpovedať
Skusenost s tym nemam, ale asi by som sa toho trosku bala, predsa len...A co je umiestnene v tej nike?
Odpovedať
Profilova fotka
@leader1234 na stenu s puzdrom neuchytis nic, na zavesenie umyvadla potrebujes poriadne hmozdiny, puzdro to nema ako udrzat.. a to nevravim o tom, ze sroby by branili pohybu dveri.. Ved to je proti logike :-D Ja by som radsej dala zasuvacie dvere do kupelne ( stene so sprchovacim kutom by to nevadilo) a do detskej klasicke otvaracie .. Hm?
Odpovedať
Profilova fotka
Takto sa to neda. Jedine postavit pol proecku pred stenu a nanu uchytit umyvadlo alebo dat umyvadlo na podstavci
Odpovedať
Mas dve moznosti - bud tam dat umyvadlo so skrinkou, alebo druha zaujimavejsia moznost je urobit konzolu so silnej pasoviny, ktora by to v pohode udrzala. Riesili sme tak v panelaku uchytenie zavesneho zachodu a uz to drzi 10 rokov bez problemu :) testoval to vtedy 130 kilovy bracho
Odpovedať
dá sa to len pri umývadlovej skrinke, ak rozvod a odpad nezasahuje do priestoru púzdra, alebo použiť predsadene zavesené zasúvacie dvere.
Odpovedať
@leader1234 zavesenie je ten posledny problem ktory vyriesi podporna skrinka ale ako chces v tej nike tahat vodu a odpad ?
Odpovedať
v pohode sa to da realizovat ja som tak zavesil 80kilovu komodu a drzi, umyvadlo je pritom len molitan. Musi sa tam vsak spravit dodatocna konstrukcia.
Odpovedať
@stowasser Co myslis pod pasovinou?
Odpovedať
Pasovina=zelezo, ja som na zachod daval myslim 80x8, vtedy este neboli rozne specialne konstrukcie do umakartovych kupelni. V tvojom pripade by sa to ukotvilo do steny a trcala by ta pasovina smerom doprava, kde by potom bolo uchytene umyvadlo.
Odpovedať
@leader1234 da sa to presne ako chces. Musis vsak pouzit iny typ zasuvneho ramu, ktory je urceny pre vrtanie. Tento: http://www.eclisse.sk/Produkty/Staveb... Precitaj si o tom viac, pripadne zavolaj do tej firmy. Umyvadlo na to osadis, ale privod/odvod vody bude treba poriesit nejak.
Odpovedať
@avenger1 Dik, za info. kontaktoval som ich, uvidime aka bude odpoved. No min. hrubka muru 15cm je dost.... potrebujem max 10cm. Asi skusim porozmyslat o postaveni umyvadla na skrinku.
Odpovedať
10cm stena, do ktorej mozes vrtat a zaroven do nej zasuvat dvere a este v nej mat aj konstrukciu pre dvere aj s omietkou asi nie je. To mas priecku z ytongu asi ze? 15cm sa uz berie dokoncena hrubka, to znamena ze 12cm je tehlova priecka a 3cm je omietka (1,5cm z kazdej strany).
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?