Vysoká vlhkosť v byte

Ahojte, nedávno som sa vrátila po mesiaci do bytu. Všade cítiť vysokú veľkosť a zatuchnuty vlhký smrad, rovnako vlhkomeer mi ukazuje ca 80%. Stále vetram a hľadám odkiaľ to je. Všetko je však suché. Viete mi prosím poradiť, ako sa dopátrať k tomu, kde sa ta vlhkosť nachádza? Vopred ďakujem za všetky odpovede
Odpovedať
@dadka007 mesiac sa nevetralo... Tak z toho. Vetrať vetrať.. teraz aj vonku lialo dlho takže vlhkost nepôjde hneď dole.
Odpovedať
@dadka007 vlhkosť sa nachádza vo vzduchu. Vonku je vlhké počasie, vo vnútri sa nevetralo a aj keby tak to celkom nepomôže. Skončila topná sezóna a vzduch ešte nie je prehriaty. Preto máme v byte odvlhčovač.
Odpovedať
tak mesiac je dost dlha doba. ten vzduch sa nemal kde menit tak preto ti to tam aj tak zatuchlo. Treba chvilu pockat, uz by aj tak nejak nemalo prsat, takze ani vonku nebude tak vlhko a isto sa to popravi
Odpovedať
Profilova fotka
bude trvat, kym ta vlhkost pojde dolu, ale netreba sa vzdavat. Treba vetrat, vetrat a este aj odvlhcovac by mohol pomoct. Ono to pojde, len to chce cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dadka007 jj je to z toho, že si mesiac mala pozatvárané. Neboj vyvetrá sa, a ak chodíš takto pravidelne preč pozri sa po nejakom zvlhčovači, aby ti ťahal vlhkosť keď budeš preč.
Odpovedať
Ďakujem za odpovede, zajtra pôjdem mrknúť ten pohlcovac vlhkosti. To je výborný nápad
Odpovedať
@dadka007 Aj v jadre, pri stúpačkách je sucho...?
Odpovedať
JJ ako píšu vyššie nie je to na chvíľu :/ Odporúčam, tiež tie odvlhčovače vzduchu keď sa tam drží vlhkosť...
Odpovedať
Nedávno tu niekto písal ze sa domu nič nestane keď vypustí vodu a dom ostane neobyvany....
Odpovedať
@dedo758 to som veru nepozerala... Mrknem aj tam. Vďaka
Odpovedať
@lucia1849 Radíte blbosť, zvlhčovač vlhkosť vytvára. @dadka007 Nepozerajte pohlcovače vlhkosti, ale odvhlčovače! To prvé je totiž väčšinou niečo na báze tabletiek/chémie a účinok to má "nulaceláprd", a to druhé sú mašinky ktoré stoja síce okolo 150-400 € ale spravia takú robotu, čo by ste sa na rôznych tabletkových pohlčovačoch nikdy nedokázala, alebo ak áno, jedine že by ste kúpila celú paletu tých tabliet a prístrojov k nim. Nebudem sa tu ďalej podrobne rozpisovať, lebo v minulosti som tu o tom v inom vlákne napísal niekoľko dlhších príspevkov, že aký kúpiť, stačí si to pohľadať a potom je tu už iba na vás. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@e1ba tu si zrejme zamenila pojmy s dojmami. Ale myslim, ze sme sa pochopili. Ja som odvlhcovac mal na mysli, ten ma zmysel v takomto pripade ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@patrox5, ja som nereagoval na teba, ale na Luciu. A potom ešte taká drobnosť, ale predsa len: od rána sa u mňa tam dole nič nemenilo...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?