Vyrovnanie podlahy v byte cemixom 30

Zdravim vas, idem prerobit byt. Vysekat stare jadro a v jeho okoli vysekat staru krivu keramicku podlahu. Kedze tam ostane nerovny teren, treba ho vyrovnat aby nove jadro aj podlaha boli rovne. Ja uvazujem použit cemix cementovy poter 30. Na celu plochu na to dat jadro, novu podlahu... pripadne mate ine rady ako na to ?? Pouzit nivelacnu hmotu na taku plochu teda ide o 20m2 kde budu 1-2 mozno 3 cm sklzy je financne predražene. Ake mate rady? Ďakujem
Odpovedať
@pantvaroh Ja som tiež prerábal, ale som nedal na celú plochu poter,/vlastne lepidlo / lebo išiel iba tam kde šli steny z Yporu..Ja som nemal až tak krivú podlahu a tak lepidlo šlo potom na podlahu ako podklad pod dlažbu..klasicky ;-) ... Ale ak chceš tak si to vyrovnaj, ale to nemusíš celé "vyliať" betónom...Ale v každom prípade dobre napenetruj podlahu pred lepidlom na dlažbu.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pantvaroh to iste ako technik007 radi,ja som daval dlazbu na dlazbu..mal som miestami odskoky a prasknutu staru dlazbu..lepidlom a klinovym nivelacnym systemom pri lepeni dlazby sa to dalo pekne vyrovnat..tiez odporucam napenetrovat dlazbu na to vhodnym penetrakom na lepenie dlazby na dlazbu,ja som pouzil adhezny mostik..
Odpovedať
Cemix alebo baumit flexibeton? Ja tiez mam od 1 cm do 3 cm nerovnosti. Flexibeton 2x drahsi ako cemix, ale stale ovela lacnejsie ako nivelak. Neviem sa rozhodnut ci beton alebo ten cemix.. Dalsia vec.. odporucali davat medzi penetracia a poter/beton ten kontaktbeton. Je to potrebne dat?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?