Výmena vchodových dverí v paneláku

Pekný deň všetkým prajem - potrebujem poradiť :) Chcela by som vymeniť vchodové dvere do môjho bytu v paneláku. Sú tam povodne drevene zarubne ( otrasne ). Otazka je: treba zhodit celu povodnu zarubnu alebo je moznost urobit to inak? Myslim tym, ze by sa zhodili len kraje zarubne a na to jadro by sa hodili nove. Som uplny laik, ale uvazujem tak ako by som narobila co najmensi bordel :) Viete mi odporucit nejaku serioznu a nie drahu firmu, ktora by mi vedela pri obhliadke poradit? Potrebujem na takyto zasah nejake povolenie? Dakujem za pomoc :)
Odpovedať
Otazka je, ci vyzadujes bezpecnostné dvere alebo len nejaké "pekné" vchodové a na bezpečnosti ti nezáleží :) Ak totiž chceš bezpečnostné, tak sa bez výmeny zárubne určite neobídeš nakoľko zárubňa je velmi dolezity prvok bezpečnosti :)
Odpovedať
a treba na to povolenie, ak by som menila aj zarubnu? Predsa len je to buranie spolocnej chodby... treba na to aj povolenie, alebo len staci upovedomit domovníka a dať oznam.
Odpovedať
@katka_sl nie povololenie netreba...staci len dole v brane vyvvesit pre susedov oznam ze budu sa menit dvere vtedy a vtedy....Adlo pri zameriavani dava aj oznam - papierik kde si staci dopisat den a cas a vyvesit pre susedov.
Odpovedať
ak chceš pancirove dvere tak aj s novou zarubnou ak chceš len pekne obyčajne dvere škoda e nato
Odpovedať
900 eur, ale nezáleží na cene, skôr na kvalite, nie?
Odpovedať
ak si to dáš spraviť odbornej firme, ktorá sa zaoberá výmenou dverí, tak ty v podstate nemusíš riešiť nič - len prístup k vode a elektrike ... oni ti to vybúrajú, osadia, zamurujú... keď už ideš meniť dvere a ideš toto všetko podstúpiť zameraj sa už na bezpečnostné dvere...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ak uz chces menit dvere, urcite by som uz dal kvalitne bezpecnostne dvere. Hlavne pozor na lacne bezp. dvere, kvalita a bezpecnost ziadna.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?