Výmena sprchového kúta (plastového) za murovaný.

Zdravím.Neviete náhodou o nejako e-shope kde robia murované sprchové kúty resp.kde na internete sa to dá nájsť.Ja som pozeral viacero stránok ale všade boli len klasické sprchové kúty.Tiež by ma zaujímalo čo všetko taká výmena za murovaný obnáša,ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@siki_svk Murovaný na e-shope nekúpiš. To si musíš zavolať majstrov murárov a inštalatéra, tí ti spravia murovaný. Ako by si to chcel kúpiť v e-shope? By ti priniesol tehly kuriér?
Odpovedať
@siki_svk Ako hovori chrobak to spravi murar a vodar. Ale napisem ti co to stalo mna cca. mozno pomoze. Mas dve moznosti but bude murovany z troch stran zo vsupnym otvorom so sklenenymi dverami, alebo so zasterou. Alebo dve steny obkladacky a pevna sklenena stena plus dvere. Mna vysla sklenena zastena s dverami 360 eur znacky Jika. Sprchovy zlab 80 eur a podomietkova bateria 100 eur. Murar ti musi spodok sprchovacieho kuta upravit do spadu aby voda odtekala do zlabu. Ked to bude zamurovane tak to natries hydroizolacnym naterom a na to lepidlo flexi a obklad. Vsetko som kupoval v Merkury Market okrem slenenej zasteny Jika. Lebo ostatne veci staly inde minimalne raz tolko.
Odpovedať
Este som zabudol rozmer 90x90. Vela zdaru.
Odpovedať
@chalimoli Dobry den ja by som mimo temy sa chcel spytat na umydlo zo skrinkou. Presne take hladam. O aky typ ide a kolko stalo. dakujem
Odpovedať
@tribody Kupovaly sme ho v Merkury Markete ma dojazdove zasuvky a stalo 150-170 eur komplet bez baterie nepametam presne. Sirka umyvadla 80 cm a skrinky 70 cm. Dokupili sme k tomu aj skrinku ta stala 25 eur vystavny model v zlave vsetko sluzi uz 2 roky bez chyby.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?