Vstavaná skriňa v spálni

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som si nechať od vás poradiť, naša spálňa má rozmery 4,70*3,50m, na tú dlhšiu stenu by sme si chcela dať spraviť vstavané skrine ... v tej skrini by bola schovaná aj pracovňa, knihy a aj všetky veci čo mi lezú na nervy že sú vedľa skrine. Okrem toho samozrejme aj šatníková časť bude. Neviem či si máme dať úplne od steny po stenu tú skriňu alebo z každej strany aj zhora a z bokov o 20cm menšiu .Videla som v letáku merita skrine nie od steny po stenu a celkom sa mi to zapáčilo. Nezdalo sa mi to také mohutné veľké. Výška stropu je 2,60cm (klasika panelák). ďakujem pekne za komentáre ;-)
Odpovedať
@timka0306 urcite od steny po stenu a az po strop. nema zmysel vynechavat 20 cm po stranach a hlavne hore. tam sa bude drzat prach. a po stranach 20 cm nevyuzijes. praveze od steny po stenu je to celistve, nerozbite. mohutne urcite nie. treba zvolit spravny dekor a je.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem manilla ..... dekor by som chcela vysoky lesk asi biely..... a k tomu potom niečo svieže.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bielu schvalujem a urcite od steny po stenu...nam robil stolar a minuly mesiac namontovali do vstupnej chodby vsavane skrine cele zo zrkadlami :-D 4 panely :-) a idu velmi lahucko su tam hlinikove listy .....bola som prekvapena ako lahunko chodia...
Odpovedať
@timka0306 ja mam v spalni bielu, ale matnu s dekorom dreva. (hacienda biela) v tom cierny lacobel a zeleny pruh. to presne na ozivenie. stale sa mi skrina neokukala a paci sa mi :-)
Odpovedať
Ja som použil skrine z IKEA ( PAX LYNGDAL ) Jediná ,,nevýhoda" je , že niesu úplne po strop ( 236 cm ). Výhoda - slušná variabilita , rôzne voliteľné vnútorné príslušenstvo a realizácia je aj svojpomocne .... Dosť ma zarazilo, že svojho času bol rozdiel aj 100€ na 1 m skrine pri nákupe v Blave a vo Viedni . Nakoniec sa mi podarilo kúpiť s 50% zľavou dvere u výrobcu - SAPA ZH -takže to bolo aj cenovo výhodné - takže sa oplatilo ,,kutrať" na nete .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?