Vchod do spálne - máme ho posunúť?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem poradit :) . Mame predelenu izbu na 2 mensie - obyvacku a spalnu ako vidiet na fotkach. Moj to chce prerobit znovu s tym, ze posunie vchod do spalne ku stene - ze sa vraj tym zvacsi obyvacka. No mne sa zda lepsie takto. Co poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak zväčší sa možno o trošku. Ja by som to nechal tak, zbytočne zase niečo prerábať. Takto to máte dobré
Odpovedať
nejaká veľká zmena to nebude, je to len o pocite, že je to väčšie, zbytočne si budete robiť obaja robotu navyše a peniaze pôjdu do luftu, nemala by som osobne ja s niečím takýmto problém, ten priestor je menší a jeden otvor na tom nič nzmení :)
Odpovedať
neviem, či tým pár cm navyše stojí za tú námahu. ako neviem, podľa mňa to nejaký zásadný rozdiel nebude, tak asi by som to nechal aj tak
Odpovedať
Profilova fotka
@raimulienka zbytočné peniaze na posunutie o pár cm. To si radšej tie peniaze ušanujte a choďte na nejaký výlet. Takto to máte teraz dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem :)... tiez som toho nazoru, ze sa tym nic nevyriesi ...len zbytocna praca a peniaze .dakujem este raz :)
Odpovedať
@raimulienka dobry den. mozem sa opytat, ci mate okna v obidvoch izbách /obyvacke aj spalni/? pytam sa preto lebo aj my planujeme niejaku prerabku, len keby sme predelili izbu, tak jedna by bola bez okna. dakujem.
Odpovedať
@raimulienka inak si myslim, ze takto to mate velmi pekne...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem :) ... nie nemame okna v oboch izbach ale len v obyvacke . Spalna je bez, ale akosi nam to nevadi, ked otvorim v obyvacke okno tak sa v pohode vyvetra aj v spalni.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa o priestor prídete. .O ten čo je za dverami (komoda)..Aj podľa mňa zbytočne. .Ale z týchto foto ťažko súdiť a viem že sa to asi lepšie odfotiť nedá. .
Odpovedať
Profilova fotka
@ajka_k ano o ten priestor kde je komoda a aj o ten priestor z obyvacky kde je ta zostava . Tiez som toho nazoru, ze takto je to lepsie... moj spekuluje tak dufam mu to vyhovorim.
Odpovedať
@raimulienka len mu to vyhovor. Bolo by to uplne zbytocne. Takto to mate dobre spravene. ked uz spekuluje tak radsej potom casom kupit vacsi byt, pokial mu tento nevyhovuje, ze je prilis malicky
Odpovedať
@raimulienka Skús mu nájsť nejakú inú robotu. Toto mám pocit, že je výmysel z dlhej chvíle, daj mu niečo iné na prácu a prejde ho to. Ja tiež keď dlhšie niečo nerobím, tak už vymýšľam a špekulujem s vecami, s ktorými nie je potrebné nič robiť, lebo len by som tým všetko skomplikoval. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tiez mam pocit ze je to len vymysle z dlhej chvile :D to je uplny nezmysel presuvat ten vchod, mozno keby se mali v plane prerabat cey byt a ze by to bola taka malickost porpi celej rekonstrukci ale kvoli takej prkotine si rozbombardovat byt mi pride hlupe :D
Odpovedať
@lukas39 neoznačoval by som to za hlúpe. Zrejme tým niečo sledoval, že chce urobiť takéto rozhodnutie. Môj názor je taký, že sa treba otvorene doma o tom pozhovárať a zvážiť si všetky pre a proti.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?