V kúpeľni nám zateká od suseda. Čo s tým?

Dobry den, potrebujem radu. V kupelni na plafone od suseda mame vzdy mokry plafon niekedy az padne taka vacsia kvapka. Vacsinou je to asi vtedy ak sa sprchuju. My ten mokry flak mame nad vanou pocitam ze oni tam maju hned sprchovy kut. Na WC kde mame stupacky tak kde su tie ruly tak uplne zhora padne kvapka nam na hodinu kde mame teplu a studenu vodu. Uz sme mu to spominali ale tvrdi, ze neexistuje ze on ma vsetko murovane a on ma sucho. Moze byt ze jemu praskla rula kde odteka voda od sprchovacieho kuta? Dakujem za odpoved.
Odpovedať
@katkatv moze to byt aj sused nad im ci este nad nim... ale tak pokial on nema nikde nic, tak by som to skor hadal na neho... zavolat spravcu bytoveho domu nech riesi.
Odpovedať
celkom kludne sa pan sused uspesne vykaslal na hydroizolaciu pod obklad v sprchovom kute a problem je na svete. Ale moze byt prasknuta rura tam kde on nevidi, moze k vam zatekat od vyssieho suseda
Odpovedať
Profilova fotka
@katkatv problém bude v kanalizácii. voda by robila problém stále. Najpravdepodobnejšie bude povolený sifón v sprchovom kúte.
Odpovedať
On mat sucho moze a problem bude niekde v stene. No ako ja by som sa to posnazil asi poriesit so spravcom, ten to musi dat preverit, ci nie je chyba v odkvape, kanalizacii alebo v stupackach. Podla na to bude v stene niekde, lem sa netreba nechat odbit a ist si prosto za tym. Vsak nemozte tak naveky fungovat
Odpovedať
Profilova fotka
My sme tiež susedov vytápali obdobne. Svedomito sme problém riešili a prišli sme na to, že keď sa manžel postaví do vane tá trochu klesne a už neizoluje a keďže sa sprchuje po stojačky tak vytápal susedov. Spravili sme novú izoláciu okolo vane a je kľud. My sme mali tiež všetko na oko suché a potom sme dali dole dvierka na vani a tam mokro.
Odpovedať
Ak ma on v kupelni sucho tak je dost mozne, ze je trubka prasknuta v stene, to sa teraz deje v panelakovych domoch uplne bezne a kazdu chvilu. Oni tie domy nie su postavene uplne najkvalitnejsie a potom to aj tak vyzera. Ak to nechce nejako riesit alebo sa tvari, ze sa ho to netyka tak treba ist za domovnikom alebo spravcom a nech sa do toho vlozi aj on, jeho musi aj do pytu pustit. Ale najskor by som na to sla po dobrom lebo tak sa to vyriesi najrychlejsie :-)
Odpovedať
hlavne tie bytovkove kuty,bez vanicky,to moze byt lahoda,aj nad nami neviem presne co sa deje,sedim v klude a odrazu rachot - voda-ako vodopady,nie je to dobry pocit ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@katkatv Tam staci ze nema dobre alebo vobec urobenu izolaciu a hned vas vytapa. Je to zle, ked si to takto nevie priznat. Mu to nafot a ukaz mu to ci by sa mu pacilo keby on mal kazdy den taky modry plafon. Nenechal by som to len tak.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa on riešeniu vyhýba, tak treba kontaktovať správcu. Ten je na to, aby podobné problémy riešil. To že on má u seba sucho, neznamená, že to nie je voda od neho. My sme tak podobne vytápali susedov pod nami a mohla za to batéria. U nás ani kvapka a voda stekala pod obkladom a poza vaňu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?