Tesnenia do starých kovových zárubní

Profilova fotka
Ahojte, zrenovovali sme staré zárubne. Také tie typycké kovové ktoré mal raz snáď každý. Vyzerajú teraz super, ale chceli by sme im ešte vymeniť aj tesnenia aby to bolo dokonalé. Neviete mi prosím poradiť kde by sa takéto tesnenie dalo zohnať? Veľmi pekne ďakujem
Odpovedať
Baumax, Hornbach, Bauhaus, v Petržalke Ento a každé lepšie železiarstvo... :-)
Odpovedať
@majiskoo predávajú sa rôzne profily tesnení pre okná aj dvere, podľa toho akú veľkú medzeru treba utesniť. Baumax, Hornbach, Bauhaus vynechaj, tam je to niekoľkonásobne drahšie. V dobrom železiarstve to kúpiš za zlomok ceny a presne toľko metrov koľko potrebuješ.
Odpovedať
Profilova fotka
@dedo758 @stastnyjim ďakujem, idem presne o ten profil včera som strašne dlho googlila a nič podobné tomu nášmu som nenašla. Ide o také ako keby šikmé "tčko" veľká časť tesnenia bola vsunutá v medzere v zárubni
Odpovedať
@majiskoo potom daj prosim vediet, kde si zohnala. Nam robili zarubne na mieru v 2011-tom a mame presne take, ze cast tesnenia je dnu v medzere. Posledne metre vtedy kupil nas stolar ale nevyslo nam vsade a odvtedy to neviem zohnat. V obchode, kde to mavali nam povedali, ze take uz dodavatel prestal dodavat. Inde som ich nenasla :-| V retazcoch maju len lepiace, nie tie do medzery.
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi juj to si ma veru nepotešila :( v najhoršom použijeme tie staré čo tam boli pôvodne. ale rada by som sa tomu vyhla.
Odpovedať
@majiskoo aha, takže ty nechceš tie nalepovacie, ale také čo boli vsunuté v drážke zárubne. Neviem čo je šikmé T. Tak jedine zobrať tesnenie zo sebou do obchodu. Alebo sem hoď obrázok, možno to už niekto riešil a poradí ti, kto také vyrába.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?