Termostatický sprchový set ECO vs obyčajny

Ahojte chcel by som sa Vás spýtať na skúsenosti so sprchovými setmi ( ručná sprcha + horná sprcha) vo vyhotoveni EcoSmart od HansGrohe. Nieje ten prúd veľmi slabý? Naozaj to šetrí vodu ? je to použiteľné ? Idem si prerábať byt a bojím sa že ten prietok bude primalý resp ak by poklesol ešte tlak ( 5 poschodie zo 7). Má niekto takuto seriu sprchy ? ake sú vaše skúsenosti ? šli by ste do toho znovu ? Alebo radšej isť do klasickeho termostatického setu a prietok len manualne regulovať ? Ďakujem
Odpovedať
@jurosik29 toto je uz skor asi otazka toho co sa ti lupi a co je pre teba lepsie. Vsetko ma svoje plusy aj minusy, ked mas len jedno alebo druhe, nariekas ze to musis drzat alebo ze to nemozes chytit, myslim si, ze prave ked je to kombinovane je to ovela praktickejsie, proste pustis vodu, mas obidve ruky volne, umyjes sa, zase pustis vodu a ked sa potrebujes presprchovat viac tak si to proste chytis aj do ruky tu sprchu a vybavene, myslim, ze spotreba vody tam je asi pravdepodobne rovnaka, vies vsade usetrit, ked voda netecie zbytocne aj podla toho si to musis premysliet, prietok bude taky aky si das urobit, alebo nechapem?
Odpovedať
@huliana no ja neriesim ci dat iba ručnu alebo hornu sprchu .. chcem obe .. chcel so mlen vediet ci má niekto skusenosti s "EKO" radami sprchových setov .. napr ja zvažujem EcoSmart radu od Hansgrohe.. ako funguju a či su pouzitelne atd
Odpovedať
@jurosik29 skusenost nemam v tomto ti teda nepomozem :( Ale myslim, ze to nebude zle, hlavne si to skus najst na nejakych recenziach co na to teda ludia hovoria ak sa nikto nenajde tu a potom uvidis :) Treba asi skusit :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jurosik29 Ahoj, kúpil si nakoniec Hansgrohe Ecosmart? Vieš sa podeliť o skúsenosti? Mám tie iste otázky ako ty vo svojom prvom príspevku. Hlavne či ecosmart nemá slabý prietok vody. Výrobca sľubuje neuveriteľnú úsporu vody, tuším až 60%. Tvoja skúsenosť?
Odpovedať
@martin176 Je to blbost, akurat tak na nervy. Pre umytie/splachnutie potrebujes cca rovnake mnozstvo vody. Ak potecie pomalsie, budes sa sprchovat dlhsie. Mal som jednu drahu sprchovu hlavicu s malym prietokom a vyhodil som ju po tyzdni. Jediny pripad, kedy to moze setrit vodu je u ludi, co zbytocne pustaju vodu naplno....ale vsak rozum mas, nie?
Odpovedať
@zefe presne preto som bol zvedavý na skúsenosť. Výrobca sľubuje menej vody, domiešava vodu vzduchom. Ale pokial potrebuješ viac času na sprchovanie, tak minieš tak isto vody len sa sprchovanie trvá dlhší čas. Dik za zdieľanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?