Odpoveď na príspevok od johnsova:
ja ked toto citam, tak si vlastne hovorim, nie je… @johnsova No taketo sme si aj my zazili v byte, deti nad nami sa vozili na odrazadle po byte a narazali kade tade. To bolo nieco neskutocne. Cize uplne tymto tvojim pocitom rozumiem.Odpoveď na príspevok od arcticcode:
Tak pozri sa... keď ideš bývať do bytovky, musíš … @arcticcode "Podľa mňa bývať v dome by malo byť ľudské právo." pls to si ako predstavujes?Odpoveď na príspevok od arcticcode:
@richard71 Nijak, to je utopia. Teda na slovensku… @arcticcode Vôbec to nie je tak, že všetko zlé sa deje len na Slovensku. V žiadnej krajine to nie je úplne ideálne.Odpoveď na príspevok od zdenko33:
ako suseda si nevyberies, to je pravda, no ale an… @zdenko33 tak to je jasné, no v niektorých prípadoch ani rôzne boje proste nepômožu. ja mám známeho, ktorý býval v byte a nakoniec sa odsťahoval do domu na konci dediny. bol tak po tých rokoch od susedov zdeptaný, že inak sa zariadiť nevedelOdpoveď na príspevok od fillo_kiko:
@arcticcode Vôbec to nie je tak, že všetko zlé sa… @fillo_kiko Tým som myslel, že tu na slovensku si vôbec rád, že máš strechu nad hlavou. Ohľadom susedov to mi je jasne, že všade sa nájdu debkovia, neni o čom. Ja som býval 24 rokov v byte 8 poschodovka, 32 bytov. A 6 rokov bývam v domoch, takže viem porovnávať...