Starší byt v bratislave

Ahojte, rozmyslam nad kupov a naslednou prerabkou stareho bytu. Bytovy objekt je z roku cca 1960. Nie je to klasicky panelakovy dom (udajne je to liaty beton) Myslite si ze je rozumne nieco take kupit a ze sa nemusim obavat toho ze mi za 10r povedia ze bytovy dom ide spadnu a mam sa vystahovat a ostane mi len hypoteka? Byt je na 4 poschody v sirsiom centre BA za 130tisic 60m2 s dobrou dispoziciou.
Odpovedať
myslis ze prerobeny byt bude vyhovovat novemu majitelovi? skoda penazi ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@vrajmantak tak ja to chcem viac menej prerobit pre seba podla vlastnych predstav a potom tam byvat aspon 10r. Cenovy rozdiel medzi novostaubou a starsim v tejto lokalite je cca 60tisic a predispozicia novych bytov mi moc nevyhovuje. Ja sa hlavne obavam toho ze ten starsi byt uz o 10r bude nepredajny a neviem ci sa do toho oplati ist. Alebo si myslite ze taky byt predam aj o 10r ?
Odpovedať
V Bratislave sa Nová Doba alebo byty na Sancovej čo boli postavené medzi vojnami 1930 predávajú ako teple rožky. Čiže určite z roku 1960 nestratí na hodnotí áno o desiatky rokov. Hlavne v Bratislave
Odpovedať
1960 - ber a neváhaj. Spadnúť určite nespadne :-) Zisti si, či boli vymenené stúpačky, ak nie, kúpelňu a wc upravuj s ohľadom na ich prípadnú výmenu. @skpeter Dobre hovoríš. Len škoda tých rušných ciest pod oknami...
Odpovedať
Ak to nie je panelak, dobre preverit aky je stav, aky maju fond oprav a pak sa rozhodnut ale osobne by som to nekupovala
Odpovedať
to vtedy sa zodpovednejsie stavalo ,nie ako teraz pekne ,ale na ho-no
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@melon9999 Zabudol si si prečítať podmienky fóra chlapče. Ak podnikáš, tak sa prihlás ako PRO a za svoju ponuku služieb si zapať tak, ako to robia ostatní. :-)
Odpovedať
Dcera taky byt pred 3 rokmi kupovala, doviedli sme si znalca, vsetko kontroloval a odhadol ze to este 100 rokov vydrzi v dobrej kondicii. Nevahala by som. Hlavne ak je vidno ze o dom sa staraju.
Odpovedať
@iron261 spadnut nespadne, 60 rokov nie je tak vela. Len treba pocitat s vyssimi reziami ci uz na opravy, rekonstrukciu alebo kurenie. Kazdych 100€ mesacne je 36000€ za 30 rokov. Plus stale byvas "v starom dome" .
Odpovedať
Myslím, že tieto staré domy a v podstate aj komunistické paneláky ešte možno prežijú tie rýchlokvasné nekvalitné novostavby.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?