Spálňa

Ahojte bývame v klasickom 3 izbovom panelákovom byte. Ako máte riešenu skriňu v spálni? Posteľ meria 210cm a priestor je 280cm. Čo vychádza 70cm na prechod. Chceli by sme vstavanú skriňu. No pri hĺbke 50 CM ostane medzi skriňou a posteľou 20cm. Nieje to strašne málo?
Odpovedať
@zuzka609 Aké sú rozmery spálne?
Odpovedať
tam veru skrinu nedate. ako sa dostanete do polic v urovni, pripadne pod urovnou postele? budete vytahovat vsetky veci tak ze budete stat na posteli?
Odpovedať
@zuzka609 mam skrinu vedla postele, nie oproti pri nohach
Odpovedať
Profilova fotka
Minimálne hlbka skrine by mala byť 64-65 cm Inak tam nedáte normálne šaty na vešiaku. 50 cm hlbka je málo. My sme mali v byte skriňu vstavanú 64 cm a vešať na vešiak sa dalo akurát natesno O jeden cm menej , už by som nezavrela skriňu- vešiak by trčal von . http://www.modrastrecha.sk/forum/ine-... Jedine 50 cm hlbku a výsuv a tak vešať.
Odpovedať
20 cm na prechod je veľmi málo. Potrebuješ minimálne 40 cm prechod a vnútorný priestor skrine na vešanie 60 cm + vodiace lišty a hrúbka dverí cca 7 cm. V takom stiesnenom priestore je výhodou celočalúnená posteľ s úložným priestorom, ako prevencia proti úrazom na nohách. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka609 ako ti napisala kuratko, 50cm na hlbku je dost malo. ako pokial chces skrinu len na skladanie, ze budes mat len policky, tak by sa to este dalo ale na vesanie siat nie.
Odpovedať
alebo skusit vstavanu skrinu nad postel, nieco taketo: http://irrealis.sk/wp-content/uploads... https://www.marhel.sk/fotogaleria/spa... http://en.rules.sk/project/w2500/pb44...
Odpovedať
Profilova fotka
@normicka @veronika40 vesat sa da aj do uzkej skrine, na vytahovaciu tyc (https://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pr...) Samozrejme zaberie to viac priestoru na sirku, ale ked nie je ina moznost, tak taketo riesenie existuje. Viac by ma trapilo tych 20cm na prechod, tam sa ti nezmesti chodidlo, natoz pohodlne prejst....
Odpovedať
@maslenka47 mala som take vesanie napriec v dvoch skriniac. Uz by som toto nechcela ani omylom. @zuzka609 mala by si sem dat podorys. Kde su okna, kde dvere, lebo takto len hadame. Mala som tam kde ty chces skrinu komodu 40 cm a postel mala len 200 cm, aj tak to bolo o hubu. Aj ked sa hovori, ze do spalne sa chodi len spat, ale zo spalne sa obcas ide v noci aj curat, a prebrat sa z polospanku na nakopnuty malicek, to rozhodne nie je to naj spalnove dobrodruzstvo v zivote ...
Odpovedať
Ďakujem za všetky komentáre. Nakoniec sme sa rozhodli že spálňa bude v inej izbe. Máte pravdu. Medzi skriňou a posteľou musí byť väčší priestor.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka609 a co spravite v hentej miestnosti? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka609 ako ak ju prestahujee do vacsej miestosti, tak ste sa podla mna rozhodli dobre. Ake rozmery ma ta nova izba a co bude teda v tejto?
Odpovedať
Článok sa načítava...
V tejto bude detská izba. Dnes prídu vymerať vstavané skrine. Spálňa bude rovnako veľká ale dvere sú umiestnené na kraji. Čiže tam pôjde 180cm skriňa :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?