Spájali ste niekto 2 byty dokopy?

máme možnosť odkupiť susedny 1 izbovy byt.Sme na najvyššom poschodí a zvačšili by sme si ten náš o ten dokupený.Počuli ste o niekom že by to robil? Dá sa to vobec?
Odpovedať
Profilova fotka
da sa, aj delit aj spajat, ale je s tym vela papierovaciek ak to chces zoficialnit. Zalezi aj ake velke stavebne upravy chces robit, a ci by nestalo za to urobit to tak, ze si ich prepojite napr. 1 dverami, ale nechate si 2 kupelne, wc... a papierovo budete za to platit akokeby za 2 byty, aj za dvoje merace atd.
Odpovedať
moji rodicia tak kupili dva byty vedla seba a preburali dvere .. zila som v tom byte 19 rokov cize ano da sa to :-)
Odpovedať
u nas to ma tak suseda. ma 2 1-izbove byty, a ma z nich jeden trojizbovy. s jednou kuchynou, jednym weckom a jednou kupelnou. len nechala stenu so stupackami, jedny vchodove dvere. ma to oficialne uznane ako jeden byt.
Odpovedať
My sme mali spojené dva trojizbové byty. Treba na to povolenie byt. družstva a statický posudok. Dali sme profesionálne vyrezať otvor na dvere aby sme mohli spojiť byty. Byty sme mali v osobnom vlastníctve. Dva merače na el, plyn, vodu a kúrenie. Veselo sme si bývali.
Odpovedať
Aj my sme mali prikupeny 1i byt v susedstve. Iba sme preburali spojovacie dvere
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My sa akurát púštame do búrania máme 2- dvojizbové byty a rozložemie bude 2 detské izby, 2 kuplene, 2 záchody, 1 spálňa, 1 obývačka, kuchyna a jedáleň .....................síce kopec povolení, ale dá sa to....hlavne to chce trpezlivosť :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?