Skrinka s elektromerom

Ahojte, akurat sa v našom vchode v bytovke stala čudná vec. Pred bytovkou zaparkovalo drahšie auto. Vyšiel dost nesympatický chlap a normalne si otvoril vchod pritom je na kód. Na našom poschodí otvoril skrinku ktorá je vedľa bytu oproti tak si vravím, asi je to niekto kto sa sťahuje do toho bytu kedže ho uz niekto kúpil. Pozriem cez kukatko opäť a zrazu je pri našich dverách a fotí tam skrinku kde je elektromer. Ja v šoku, tehotná som sa aj bála otvoriť a opýtať sa ho na to, ze co to robí a v tom momente skrinku zatvoril , von z bytovky , nasadol do auta a zmizol preč. Môže nam to nejak uškodiť ? Stalo sa niekomu nieco podobne?
Odpovedať
@misinka0611 tak sa odpisuje stav elektromeru, má tak ihned všetke potrebné údaje
Odpovedať
@duzu A to môže prísť o takomto čase v civile na svojom aute? To ma zmiatlo. Idem este pozrieť ci dedina hlásila, ze sa toto bude diať.
Odpovedať
@duzu Tak na stránke nic o tom nevie a divne ke je ze to odpisoval len na našom poschodí a nerobil odpis celej bytovky.
Odpovedať
@misinka0611 no z mojich skusenosti viem,ze odpisovaci ci uz zo SPP ci ZSE atd byvaju bud v pracovnych monterkach s logom spolocnosti, alebo maju na krku visacku s menom a nazvom spolocnosti.Nijak extra sa neponahlaju,kludne sa vedia predstavit a hlavne sa nevozia na drahsich autach.
Odpovedať
@misinka0611 meranie je verejne pristupne. Prakticky si to moze odfotit kto a kedy chce :). Nemyslim si, ze by ti to malo nejako poskodit.
Odpovedať
pozeras vela Thrillerov :-)
Odpovedať
@atak77 TV vôbec nepozeravam.
Odpovedať
@dominik_boksansky No to som chcela vedieť. Ze ci nam to môže nejak uškodiť. Dakujem za odpoved :)
Odpovedať
@ondro81 Ved to, myslím ze každému by to prišlo zvláštne. Kazdopadne tento byt mame predaný o mesiac sa sťahujeme a aj oproti byt sa predáva. Tak snáď to bude mat súvis s tym bytom lebo ta skrinka patrí obom bytom.
Odpovedať
@misinka0611 nemohol to byt realitak?
Odpovedať
Profilova fotka
@misinka0611 kazdy ma nejaku uchylku.. niekto si foti zapady slnka niekto elektromery... :-D
Odpovedať
@misinka0611 normálne sa odpisuje raz do roka, zrejme ste nahlásili výmenu bytu, u nás to jeden čas odpisovala-fotografovala poštárka, častejšie sa kontroluje ak sa zistí na trafe veľká strata, hľadá sa čierny odber-alebo porucha vedenia- zvody
Odpovedať
Článok sa načítava...
@catscan Vyzeral tak pochybujem ze nejaký elektrikári ZSE chodia v obleku na Audine... :-D Asi to ma teda súvis s bytom oproti lebo nieco sa s nim deje aj na katastri je naňho vyznačená plomba. My sme byt uz predali, dostali peniaze a poslali aj na kataster dokumenty na prepis, do konca maja sa musíme vysťahovať. Vsetko je uz vybavené no okrem odhlásenia energii atd. co sa bude riešiť v máji.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?