Rekonštrukcia 3-izbového bytu - návrhy,rady

Profilova fotka
Dobrý deň, Vedel by mi niekto poradiť ako prerobiť daný byt 3-izbový na 8.poschodie (viď príloha)? chceli by sme väčšiu kúpeľňu a wc, a kuchyňu spojiť s obývačkou alebo nechať samostatne. jedna izba spálňa, druha detská. Prípadne kde všade urobiť odkladací priestor (chodba, izby). Čakám na vaše návrhy rady a vopred ďakujem.
Odpovedať
Toto sa mi zdá, že som niekde už videl :) Nevieme, aké sú nosné steny, ale ak by to malo byť podla mňa :) - Izby by som obe nechal tak ako sú, aj s dverami, to by som vôbec nepresúval. - kúpeľňu by som zväčšil o chodbičku do kuchyne, tj chodbička do kuchyne by celkom zanikla a kúpeľňa by bola už pomerne slušne veľká. - wc aj chodbu by som rovnako ponechal tak, ako sú. - rozšíril by som prepoj medzi obývacou izbou a kuchyňou, tj priečku, pokiaľ to je možné, by som úplne odstránil. - kuchyňu by som presunul do obývačky na stenu kúpelne. Asi by som riešil kratšiu kuchyňu s nejakým pekne veľkým ostrovčekom do priestoru. Tam by som aj umiestnil stôl. - obývačku by som tým pádom spravil z bývalej kuchyne a k nej priamo nadvezujúcej časti obývačky Do rodičovskej spálne by sa chodilo cez obývačku v čom nevidím problém. Detská izba by bola prístupná s chodby ... Takto by to vlastne ani nebola veľká prerábka ... Zamurovala by sa jedna chodba a zrušila jedna krátka "priečka" ... Všetky veci (kuchyna, wc, kueplna) by ostali pri stupačke, takže vypadáva nejaké ťažké presúvanie odpadu či vody. Ale 100 ludí, sto chutí :)
Odpovedať
Profilova fotka
ak by bolo mozne tak spojit kuchynu s obyvackou by bolo fajn
Odpovedať
@ameego zamurovat chodbicku a o nu rozsitrit kupeln dorobit dvere zo spalne do kupelky ulozny priestor - hala je dost velka, na celu stenu ide dat skrina, kumbal... ostatne su len malickosti, rozsirenie kuchynskej linky, stol v obyvacke, ...
Odpovedať
My to mame takto nejako to centrum je cca rovnake len my mame dlhsiu chodbu a komoru vo vnutri z ktorej bude satnik. Na stene medzi obyvackou a kuchynou je otvor vo velkosti 150 cm. Kupelna sa rozsirila o tu chodbicku ale je spojena s WC. Vo vasom pripade by som dala vstavanu skrinu do predsiene do L ked sa tam zmesti.
Odpovedať
Profilova fotka
@lara66 ahoj a kolko ta vysla rekonštruckia? si z Košic?
Odpovedať
@ameego pisala som spravu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?