Prerobenie pripojenia studenej vody k umývačke

Dnes nám boli vodári prerábať stupačky. Je toto správny privod studenej vody k umývačke? Bolo nám povedané (od stolára čo nám robi kuchynskú linku), že privod studenej vody vzhľadom k plánovanému uloženiu umývačky j(druhá čiara na obrázku pri 262 napravo) je veľmi natesno a treba to prerobiť. Nezmestí sa tam prívodná hadica k umývačke nakoľko je väčšia. Je to pravda? Zajtra to príde skontrolovať šéf majstrov čo nám to robili. Čo mu povedať? Ďakujem za názory.
Odpovedať
Podla mna to tam vojde. Ja mam asi este tesnejsie.
Odpovedať
Ciara nalavo alebo vpravo bude hrana umyvacky?
Odpovedať
Aha az teraz som si to riadne precital, ak je to ciara napravo tak to vojde uplne bez problemov.
Odpovedať
Je to OK.
Odpovedať
NEviem, či budeš mať na umývačke Aquastop, ale ak aj áno, tak ho dáš kolmo na stenu a vojde sa.
Odpovedať
mna napada zas len to, ze dalsi "majster" vie len ofrflat pracu druheho namiesto toho, aby riesil svoje. Ked tak mal vam povedat, ze pred vodou pride zakrslit hrany skrinniek, aby vodari vedeli, ako to maju robit, pripadne tam byt a postrazit ich, aby mal lahsiu robotu. Teraz ak vznikne problem , ma ho riesit a nie vas posielat nieco riesit s druhymi... vyhovorky
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka60 presne ako hovoris!
Odpovedať
mne robili vodu predchadzajici majitelia a ked som daval umyvadlo s umyvackou tiez som mal problem...a to som este rozdvojoval studenu vodu pracko wc vintilom ci ako sa to vola...plus aqua stop na umyvacke a rovno tam este vysiel spoj skrinky :D ale nastastie sa to dalo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?