Práčka na chodbe v panelákovom byte

Dobry den, Budeme prestavovat kupelnove jadro v klasickom panelakovom 3izbovom byte v 8 poschodovom dome a kedze kupelna bude mat aj po posunuti priecky iba 1,7 x 1,8 m uvazoval som nad riesenym dat pracku na chodbu do vstavnej skrine ale neviem ako by to bolo s privodom vody. Nemate niekto podobnu skusenost prosim? Dakujem
Odpovedať
Myslim, ze privod a odtok vody by bol problem, skor by som ju potom supla do kuchyne.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ja si myslím že sa všetko dá ked sa chce,trubky natiahneš kolko chceš,opýtaj sa inštalatére,nemal by to byť problém
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/b... tu si pozri prerábku,majú práčku na chodbe v skrini
Odpovedať
@sayhey8 Dobrý den. Technický problém to není. Bude spíše problém s tím, jestli je to Vaše skříň, na Vaší ploše a jestli to nebude někomu vadit, bo ta pračka nepřede, ako mačka. Když se v ní zamuchlají duchny, tak to rampluje, jak sbíječka. Taktéž u ždímání sviští, jak formule 1 v Monte Carlu. Takže nejdříve bych řešil všechno ostatní, protože namontovat není problém. S pozdravem Laďa
Odpovedať
Profilova fotka
My sme to tak mali riesene na byte. Pracku sme supli do takeho kumbalu ktory sme vytvorili zamurovanim dveri do kuchyne. Nad pracku sme dali tyc na ktoru sme davali bundy a kabaty, oproti nej boli police od zeme po plafon na topanky.
Odpovedať
v predoslom byte sme tiez mali pracku na chodbe hned vedla kupelne na mieste povodnej vstavanej skrine, hadice na pritok a odtok vody sme zabetonovali popod prah kupelnovych dveri a normalne boli napojene v kupelni. jadro sme mali este stare umakartove. ak robite komplet prestavbu, neni ziaden problem s privodom a odtokom vody, potiahne sa tam kam to potrebujes.
Odpovedať
Dakujem za odpovede, len problem je ze medzi kupelnou a miestom vstavanej skrine je mala priechodna 1m chodbicka, neviem si predstavit ako pojde odtokova a pritoova trubka tam :/
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@madein1974 ahoj, a ako si riešil prívod a odtok vody?my to máme podobne ako tu písal @sayhey8 , že by som práčku vlastne dala do chodby, napr. oproti dverám do kúpelne a skryla by som ju do vstavanej skrine...moj muž nechce ani počuť o práčke v kuchyni, a kúpelna je dosť malá, tak toto by bol taký kompromis...
Odpovedať
Profilova fotka
@sirell oživujem starú temu, ak sa môžem opýtať, to by znamenalo, ked chcem práčku oproti kúpelni, odtok a prítok zabetonovať do podlahy,priamo cez chodbu?
Odpovedať
my mame pracku na chodbe. ked sme sa nastahovali ten privod vody tam uz bol spraveny. pracka je hned pri stene ktora deli chodbu a kupelku takze s dotiahnutim vody problem nebol. v kratkom case sa tej pracky z chodby chceme zbavit a vtesnat ju do kupelky. riadne nam to lezie na nervy a nie je to vobec pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala pračku vždy v kuchyni , nie je problém z vodou ani z odtokom dopojí sa to ku umyvadlu a hotovo:-) samozrejme treba mat v kuchyni na to priestor ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@kubikovi - Ahoj chcela by som sa opýtať, ako ste to nakoniec vyriešili, my máme tiež v pláne dať pračku naproti kúpelni. dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sayhey8 Technicky sa to zrealizovat da, vodu aj odpad sikovny vodar dotiahne kam bude treba. Nejedenkrat sme robili podobne nestandardne riesenia. Ja by som ale radsej pracku situovala do kuchyne, aj kvoli vlhku a tak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?