Poznáte murárov v okolí Bratislavy?

Ak mate niekto dobre skusenosti s nejakymi murarmi, ktori su seriozni a vedia si vypytat rozumnu cenu, prosim o kontakt. Budeme na byte v Bratislave robit omietky nove, podlahy a aj stavat priecky. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
a musí biť z okolia Ba? :-)
Odpovedať
Mojej kamarátke robil celú prerábku v byte jeden murár, ktorý v celom byte obil omietky, odviezol ich na skládku,natiahol znovu steny,urobil ich pekné a rovné, podal priečky, založil vaňu,obložil ju,tak isto aj kúpeľňu,založil WC,urobil rovné podlahy a pokládol dlažby a ostatné obklady,omaľoval priestory a hlavne, robil si za sebou poriadok. Bola nesmierne spokojná. Má 30 ročnú prax, pracuje sám, zodpovedá si za robotu,poradí a pomôže,ked treba privezie,odvezie materiál. Volá sa Viliam Mihálik a mobil 0907841860.
Odpovedať
Nám robi na dome jeden pán, ktory je veľmi seriózny, robi vsetky možné prace - nám robil fasady, obklady, vonkajšiu terasu, plavacku dával a aj maloval, tiez sadrokartony, no proste vsetky stavebné prace ovláda a je veľmi spoľahlivý. Je to jeden z mala dodávateľov, ktorí nás nesklamali. Ak máte záujem, dám Vám kontakt do IP.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?